banner564

2018’in ilk ölümlü iş kazası

20 gün önce ülkeye gelen 40 yaşındaki Musa Düşkün, çalıştığı inşaatta dengesini kaybederek 4 metre yüksekten yere düştü ve hayatını kaybetti

2018’in ilk  ölümlü iş kazası
banner598
Suna ERDEN
Ülkenin tartışmalı konularından biri olan iş sağlığı ve güvenliği konusu gündemdeki yerini korurken, 2018 yılının ilk ölümlü iş kazası Girne’de meydana geldi. Karaoğlanoğlu'nda yapımı devam etmekte olan bir otel inşaatında çalışan 40 yaşındaki Musa Düşkün, dün yaşanan iş kazasında ağır yaralanarak yaşamını yitirdi. Düşkün’ün 20 gün önce çalışmak için Hatay’dan ülkeye geldiği, cenazesinin de memleketine gönderileceği öğrenildi.

Dört metreden düşüp öldü
Polisten alınan bilgiye göre iş kazası dün saat 17.00 sıralarında gerçekleşti. Karaoğlanoğlu'nda yapımı devam etmekte olan Kaya Oteller grubuna ait otel inşaatında çalışan Musa Düşkün, dengesini kaybederek dört metre yükseklikten düşerek ağır şekilde yaralandı. Ambulansla Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılan Düşkün, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta iş kazasına kurban giden Düşkün’ün cenazesi otopsi yapılan üzere Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polisin iş kazasıyla ilgili soruşturması devam ederken, bugün otopsinin ardından ölüm nedeninin açıklanacağı belirtildi. Düşkün’ün 20 gün önce çalışmak için Hatay’dan ülkeye geldiği, cenazesinin de memleketine gönderileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2018, 11:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zehra Düşkün
Zehra Düşkün - 3 yıl Önce

Musa duskun benim amcamdi yemin ederm

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473