banner564

Güzelyurt’ta anlamlı etkinlik

Vatandaşlar, az giydikleri ya da kullanmadıkları kıyafetlerini kanser hastalarına umut için bağışladı

Güzelyurt’ta anlamlı etkinlik
banner598
Güzelyurt Belediyesi, geçen yıl haziran ayında  Kanser Hastalarına Yardım Derneği ile birlikte “Geri dönüşüme gönderelim kanser hastalarına umut olalım” sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında dün bağış etkinliği düzenledi. 
Kapalı Çarşı’da saat 11.00’da başlayan etkinlikte kanser hastalarının ilaç, bakım ve bunun gibi ihtiyaçların karşılanması için vatandaşların az giyilmiş veya kullanmadığı kıyafetlerin bağışlanması çağrısında bulunuldu.
Güzelyurt Belediyesinden verilen bilgiye göre, 11.00-14.00 saatleri arasında yapılan etkinliğe Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, UBP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 
Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin Güzelyurt Belediyesi’nin düzenlediği kampanyanın yoğun ilgi görmesi nedeniyle Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Meclis üyelerine teşekkür ettiği etkinlikte birçok duyarlı vatandaş kıyafet bağışında bulundu. 
Kapalı çarşıda çocuklara yönelik oyun, yarış, sihirbaz gösterileri ile gelen konuklara mini bir konser dinletisi de sunuldu ve eğlence düzenlendi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474