banner564

Harnup Festivalinin finalinde sahne alan Ankaralı Yasemin kulakların pasını silsi

Tatlısu’yu oynattı

Harnup Festivalinin finalinde sahne alan Ankaralı Yasemin kulakların pasını silsi
banner598

 Tatlısu Belediyesi’nin düzenlediği ve önceki gece sona eren 13. Harnup Festivali’nin finalinde  Ankaralı Yasemin sahne aldı.

Sanatçı izlemeye gelenleri eğlendirirken, kendi repertuvarının yanı sıra, Kıbrıs’a ait “Mağusa Limanı” adlı eseri de seslendirdi. 
Uluslararası Halk Danslarıyla başlayan ve 6 ekibin sahne aldığı program oldukça renkliydi. Yetenek Sizsiniz Finalisti Komedyen İllüzyonist Enver Ertaş yaptığı gösterilerle yine izleyenleri şaşırttı ve eğlendirdi. Dance of fire ateş şov izleyenlerin beğenisini kazandı. Profesyonel makyaj sanatçısı yaklaşık 5 saat fırçasıyla, festivale gelen misafirlerin yüzlerini renklendirdi. Sunumu gerçekleştiren Mustafa İlteralp, Enver Ertaş ve Organizatör Yıltan Tozakı da yüzü boyananlardan oldu.
Final gecesinde Ankaralı Yasemin’e anı hediyesini takdim eden Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan konuşmasında sanatçıya, belediye çalışanlarına, tüm katılımcı ve sponsorlara ve ayrıca Final Organizasyon’a başarılı bir organizasyon yaşattıkları için teşekkür etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474