banner564

Hayatı boyunca acı çekecek

Eski kız arkadaşı Gülbahar Ulutan’ı sırf kendisiyle barışmıyor diye önce copla döven, sonra 13 kez bıçaklayarak öldüren Fatih Çıkrıkçı’ya 30 yıl hapislik verildi

Hayatı boyunca acı çekecek
banner598

Suna ERDEN
Kendisini terk ettiği gerekçesiyle Gülbahar Ulutan’ı (45) öldüren Fatih Çıkrıkçı (34) hakkındaki dava dün karara bağlandı. 
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık 30 yıl hapse mahkum edilirken, cinayetle ilgili korkunç detaylar açıklandı.
Kararda sanığın yanında cop ve bıçak ile olay yerine gittiği belirtildi. 
Mahkeme heyeti, sanığın Ulutan’ı önce cop ile defalarca darp edip etkisiz hale getirdiğini, ardından 13 kez bıçakladığını açıkladı.
Cinayet kararını okuyan mahkeme başkanı Nüvit Gazi, kadına yönelik şiddet olaylarının arttığını da kaydetti.
Başkan Gazi, olayın 31 Ekim 2018 tarihinde saat 10.30 sıralarında Gönyeli’de Akgünler Sokak’ta meydana geldiğini anımsattı.
Gazi, sanığın ayrıldığı kız arkadaşı Gülbahar Ulutan’ı, gündelikçi temizlikçi olarak çalıştığı evde ağır yaralayarak öldürdüğünü söyledi. 
Sanığın cinayet nasıl işlediğini anlatan Gazi, Çıkrıkçı’nın önce 41 santimlik copla Ulutan’ı ciddi şekilde darp edip, etkisiz hale getirdiğini, daha sonra 28 santimlik bıçak ile vücudunun muhtelif yerlerine defalarca sokarak öldürdüğünü belirtti.
Gazi, Gülbahar Ulutan’ın otopsisinde 13 bıçak darbesine bağlı, büyük damar kesisi sonucu öldüğünün belirlendiğini söyledi. 

Karar oybirliği ile alındı
Fatih Çıkrıkçı’nın 2 Kasım’da Alayköy’de eski bir çiftlik evinde bulunduğunu ve yakalandıktan sonra bıçağı attığı yer ile olay günü giydiği elbiselerin yerini polise gösterdiğini aktaran Gazi, adam öldürme suçunun müebbet hapis cezası öngören en ağır suçlardan olduğuna değindi.
Adam öldürme suçlarının her geçen gün arttığını belirten Gazi, bu tür suçları işleyen ve işleme eğiliminde olanlara caydırıcı ve ibret verici cezalar verilmesi gerektiğini ifade etti.
Gazi, kadına şiddetin arttığını da söyledi. 
Başkan Gazi, sanığa oybirliği ile 30 yıl hapis cezası verdiklerini açıkladı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473