banner564

İkisi de tutuklandı

Narkotik, pantolonun cebinde yarım, evinde ise 3 gram uyuşturucu bulduğu Nijerya uyruklu Bahayo’nun ifadesinden yola çıkarak, Ali Bulut isimli satıcıyı da yakaladı

İkisi de tutuklandı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Aldığı bir ihbarı değerlendiren narkotik polisleri Nijerya uyruklu Muhammed Awall Bahayo’nun, Gazimağusa’daki evine operasyon düzenledi. 
Yaptığı aramalar neticesinde 3 buçuk gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ile içerisinde uyuşturucu kalıntısı bulunan 28 paket ele geçiren polis, Muhammed Awall Bahayo ile uyuşturucu maddeleri satın aldığı Ali Bulut’u tutuklayarak mahkeme huzuruna çıkardı.

İçmek ve satmak için almış
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Cüneyt Arkın, aldıkları bir ihbar ile Muhammed Awall Bahayo’nun evine giderek zanlının üzerinde ve evinde arama yaptıklarını söyledi. 
Zanlının giydiği pantolonun cebinde yarım gram, ev içerisinde de 3 gram uyuşturucu madde bulunduğunu anlatan Arkın, yine ev içerisinde uyuşturucu kalıntısı içeren toplam 28 paket bulduklarını ifade etti. 
Muhammed Awall Bahayo’dan yapılan soruşturmada, zanlının konu uyuşturucu maddeleri, belirli aralıklarla içmek ve satmak için zanlı Ali Bulut’tan aldığını tespit ettiklerini aktaran Arkın, Ali Bulut’un da tutuklandığını söyledi. 

3 gün tutuklu kalacaklar
Soruşturmanın yeni başladığına işaret eden Arkın, soruşturmanın selameti açısından zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473