banner564

Katil olmak istemiş

Girne’de ikamet eden 17 yaşındaki genç kız, sabah yoldan geçen hiç tanımadığı Elmerry Sanchez isimli kadını defalarca bıçakladı

Katil olmak istemiş
banner598

 Suna ERDEN-Onur ULAĞ

   Girne’de dün sabah akıl almaz bir olay yaşandı. 17 yaşındaki genç kız, sabahleyin yoldan geçen 49 yaşındaki Filipinli Elmerry Sanchez'in önüne çıkarak defalarca bıçakladı. Olayın ardından gözaltına alınan T.K. isimli 17 yaşındaki genç kızın polisteki ifadesinde, “Çocukluğumdan beri hep birisini öldürmek istiyordum. Katil olmak nasıl bir şey yaşamak istedim. Fırsatını buldum yaptım ”dediği öğrenildi.
   Girne’de 13 Şubat Sokak üzerinde dün sabah 08.00 sıralarında yaşanan olay bölgede yaşayanları şok etti. Genç kızın hiç tanımadığı halde yoldan geçen bir kadını defalarca bıçaklamasının adada bir ilk olduğunu belirten bölge sakinleri “Kötü filmlerin ve kötü dizilerin etkisi belli oluyor” şeklinde konuştu.

Olayın ayrıntısı

   Akıllara durgunluk veren olay şöyle gerçekleşti: 
   Elmerry Sanchez isimli kadın işine gitmek için olayın gerçekleştiği sokakta yürüyordu. T.K. isimli zanlı da Sanchez’in arkasından sessizce ilerliyordu. Tenha bir yere geldiklerinde T.K. çantasındaki bıçağı çıkarıp, Sanchez’in sırtına bir kez sapladı. 
   Aldığı bir bıçak darbesi ile neye uğradığını şaşıran kadın, acı içerisinde bağırmaya başlarken zanlı, yere düşen kadını bıçaklamaya devam etti. Zanlı T.K, ilk darbenin ardından Sanchez’i 7 kez daha sırtından bıçakladı. Olayın ardından 8 bıçak darbesi alan kadın kanlar içerisinde yerde yatarken, zanlı ise oturup bekledi. Çevredeki vatandaşlar polise haber verirken, Sanchez Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk yardım tedavisini müteakip Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Sanchez müşahede altına alındı.

İfadesi şok etti

   Olay yerinde tespit edilen genç kız elinde bıçakla gözaltına alınarak polis karakoluna götürüldü. Zanlının polise verdiği ifade ise şoka uğrattı. Genç zanlının polisteki ifadesinde, “Çocukluğumdan beri hep birisini öldürmek istiyordum. Katil olmak nasıl bir şey yaşamak istedim. Fırsatını buldum ve yoldan geçen ilk kişiyi bıçakladım” dediği öğrenildi. İlk sorgusunun ardından Girne’de mahkemeye çıkarılan zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri alındı. Polis, zanlının Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrol edileceğini, olayla ilgili ifadeler alacaklarını açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473