banner564

Lefkoşa’nın fethi kutlandı

Lefkoşa’nın Osmanlılarca fethinin 444’üncü yıldönümü, Şehitler Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı

Lefkoşa’nın fethi kutlandı
banner598
Törene, Lefkoşa Kaymakamı Alkan Değirmencioğlu ile Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı , Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Lefkoşa Türk Belediyesi ve dernek temsilcileri katıldı.
Şehitler Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan törende, saygı marşı eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve saygı atışı yapıldı. Tören İstiklal Marşı eşliğinde bayrakların göndere çekilmesi ile sonra erdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 09:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urla'li Tolga
Urla'li Tolga - 1 yıl Önce

İyi yolculuklar Metin Bey. Sevgiler , Saygilar.

Turkish power
Turkish power - 13 ay Önce

Önce kemalist sistemi yerden yere vurup havlayacaksiniz sonra kazığı yiyip ağlayacaksıniz cozumculerin fetocularin soroscularin kıçını yalayacaksiniz işbirliği yapmak için göt atacaksınız yarıyılda sarılınca sağlayacaksınız 5/10 kendini çakma sosyalist eskiden liberal askeri vesayete karşı çıkan dangalak müridi kiciniza takacaksiniz mazlum masum mahsun haksızlığa uğramış pozlarinda takilacaksiniz yetmez ama evet diye biryerlerinizi yirtacaksiniz bre dangalaklar sizin gibi kuş beyinliler unutsa tarih unutmaz yediniz kazığı dibine kadar açıdan inleyip duruyorsunuz sizlere ne denir öğrenin körler sağırlar birbirini ağırlar dar alanın kısa paslasmacilari ezikler

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473