banner564

Suzan’ın hayalleri yıkıldı

Türkiye’den temin ettiği sahta İngiliz pasaportu ile KKTC’ye geldi, Güney Kıbrıs’a da geçti fakat dönüşte yakalandı

Suzan’ın hayalleri yıkıldı
banner598
Melin DOBRAN
Kuzey Kıbrıs’a, Türkiye’den temin ettiği sahte İngiliz pasaportu ile giriş yapan ve ardından Lokmacı Sınır Kapısı’ndan aynı yolla Güney Kıbrıs’a geçen Suriye uyruklu Suzan Salahaddin Fathalla geri dönüş yolunda yakalandı. 
Bir süre Güney Kıbrıs’ta kalan zanlı Lokmacı Kapısı’ndan geri gelmek isterken bu kez fark edilerek gözaltına alındı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Polis, Suzan Salahaddin Fathalla’nın Türkiye’den aldığı adına düzenlenen sahte İngiliz Pasaportu ile 14 Mart tarihinde Ercan’dan giriş yaptığını, aynı gün de Lokmacı Sınır Kapısına giderek yeniden sahte İngiliz Pasaportu ile Güney Kıbrıs’a geçtiğini söyledi. Polis, zanlının bir müddet orada kaldıktan sonra yeniden Lokmacı Sınır Kapısından KKTC’ye giriş yapmak isterken kapıda görevli memur tarafından tespit edilerek gözaltına alındığını ifade etti. Zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, mesele ile bağlantılı bir şahısın daha arandığını belirten polis, zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473