banner564

Demirtaş’a yüklendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan,” Batıya gelip farklı, Güneydoğu’ya gidip farklı konuşanlara benim milletim seçimlerde sandıkları parçalarcasına cevap verecek” dedi

Demirtaş’a yüklendi
banner598
İstanbul- Beyoğlu Belediyesi Hizmet Binası’nın açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Halkların Demokratik Partisi’ni (HDP) ve bu partinin Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı hedef aldı. Erdoğan, “Devlet içinde devlet asla mümkün değil. O da kuru bir hayal. Batıya gelip farklı konuşup, Doğu’ya, Güneydoğu’yu gidip farklı konuşanlara benim milletim 7 Haziran’da cevabı sandıkları patlatırcasına verecek.” dedi. 
Erdoğan, İstanbul’daki programları kapsamında Beyoğlu Belediyesi Hizmet Binası’nın açılış törenine katıldı. Açış öncesi bir konuşma yapan Erdoğan’ın hedefinde başta HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve muhalefet liderleri vardı. Erdoğan, konuşmasına tarihe ve tarihi değerlere önem verdiklerini anlatarak başladı. Restorasyonların aslına uygun süreceğini belirten Erdoğan, “Temenni ederim ki şu anda devam etmekte olan bu tür restorasyonlar artarak devam eder. Aslına uygun olarak devam eder. Zira bizim restorasyon anlayışımız koruyarak yaşatmaya dayanıyor. Bu eserlere turistik meta gözüyle bakmıyoruz. Biz bu eserleri tarihimize olan hürmetimizden, köklerimize olan bağlılığımızdan dolayı ihya ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473