banner564

Doğru değil

Deniz Baykal, son günlerde gündeme gelen CHP’nin kapatılacağı ile ilgili yorumlara değinerek, “Bunları ciddiye almamak gerekir” dedi:

Doğru değil
banner598
Antalya İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) tarafından düzenlenen "Ortadoğu’da ve Türkiye’de yeniden yapılanma projesi" paneline CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal katıldı. Panelde açıklamalarda bulunan Deniz Baykal konuşmaların sonunda bir gazetecinin son günlerde CHP’nin kapatılacağı iddiası olduğunu sorması üzerine CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal şunları söyledi:” "Akıl, mantık ve sağduyunun gerçekten bazen kaybolduğu görülüyor. En saygıdeğer siyasetçiler, cinayet ile itham ediliyor, olmadık suçlamalar atılıyor. Yalana dayalı verilerle imal edilmiş iddialarla özel senaryolarla siyaset yapma yöntemi ne yazık ki bu döneme damgasını vurmuştur. Yaşananlar, Çok acı bir olay. Türkiye’nin en ciddi konuları konuşması gereken dönemdir.

“Kimi itham edelim”
 Magazin demeye bile dilim varmadığı, ciddiyetsiz işlerle birileri uğraşıyor. Birileri bunu ciddi ciddi devlet kurumlarında bir proje olarak ele alıyor. ‘Nasıl sunalım? Kimi itham edelim? O ne cevap verir?’ gibi senaryolar yazılıyor. Bunlara karşı yapılacak en iyi şey, ciddiye almamak, itibar etmemektir. Cevap vermeye bile gerek hissetmiyorum. CHP’yi savunma zorunda kaldığımız zaman söyleyeceğimiz çok şey var ama şimdi bizi savunma zorunda bırakacak bir ciddiyeti taşıdığına da inanmıyorum bunların. Siyaseti seçim öncesinde belli noktalara sürüklemek için çalışmalar yapılıyor.”

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474