banner564

Farkındalık yarattılar

Doğa Koleji öğrencileri, Çocuk Hakları Günü nedeniyle yürüyüş düzenleyip etkinlik yaptılar

Farkındalık yarattılar
banner598
    Doğu Akdeniz Doğa Koleji İlkokul Bando takımı öğrencileri, 20 Kasım  Çocuk Hakları Günü çerçevesinde, kendilerinin hazırlamış oldukları pankartlar ile bir yürüyüş gerçekleştirdi.
    Öğrenciler, çocuk haklarını savunmak için yürüyüş yaptıktan sonra Gazimağusa Anıt Çemberi etrafında oturarak hep beraber bando ve trampet çaldı.
     Etkinlikte konuşma yapan bir öğrenci, çocuk haklarıyla ilgili yasanın bir an önce meclisten geçirilmesi ve uygulanması için her yıl bu etkinliği düzenleyeceklerini söyledi.
   Konuşmadan sonra Doğu Akdeniz Doğa Koleji İlkokul Bando takımı öğrencileri kendilerinin hazırlamış oldukları pankartlarla yürüyüşlerini sona erdirdiler.

Kaymakama ziyaret
Öte yandan, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü nedeni ile Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu ve Anaokulu öğrencileri okul müdürleriyle birlikte Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu’na ziyaret etti.
 Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu ve Anaokulu öğrencileri Gazimağusa Kaymakamlığı’nda ve Salamis yolunda dağıttıkları Dünya Çocuk Hakları ile ilgili bilgilendirici broşürlerle günün anlam ve önemini aktardılar.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474