banner564

“İkisini de özlemle anıyorum”

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Salih Miroğlu ve Özker Özgür’ün ölümlerinin 9’uncu yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı

“İkisini de özlemle anıyorum”
banner598
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, UBP’nin eski Genel Sekreteri Salih Miroğlu ile Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) eski Genel Başkanı Özker Özgür’ün ölümlerinin 9’uncu yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda,"Her iki dostumuzu da rahmetle ve özlemle anıyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu mesajda, Miroğlu’nun üstlendiği görevler sırasında oluşturduğu sevgi, saygı, kardeşlik, hoşgörü bağları ile yaptığı hizmetlerin çok büyük olduğu vurguladı.
Eroğlu, Miroğlu ile aynı gün yaşamını yitiren Özker Özgür’ü de andığı mesajında şunları kaydetti:
“Kaderin bir tecellisidir ki demokrasimizin vazgeçilmez partilerinden biri olan Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin uzun yıllar Genel Başkanlığı’nı yapmış olan Özker Özgür de Salih Miroğlu ile aynı gün Hakkın Rahmeti’ne kavuşmuştur.
Sayın Özgür de görüş farklılıklarımıza rağmen parlamentoda iyi diyalog kurduğum bir dostumdu.
Ona da bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. İki büyük partimiz, ülkemiz için de önemli değerler olan Miroğlu ve Özgür’ü anmak üzere kabristanlıkta buluşmaktadır.
Kederleri ve kıvançları aynı olan, aynı Halkın, Devlet’in insanları olan bizler, bu iki acı kaybın aynı güne rastlamasından da yola çıkarak, birlik-beraberliğimizi her şeyin üzerinde tutabilmeliyiz.
Her iki dostumuzu da rahmetle ve özlemle anıyorum”.

Karaatmaca’yı kabul etti
Öte yandan Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ile Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış’ı kabul etti.
Karaatmaca kabulde, her yıl birkaç büyük sosyal sorumluluk projesi yaptıklarını belirterek, “Projemizin ödül töreni haftaya yapılacak. Sizi davet etmek için buradayız. Projemizin adı ‘Engelleri Sanat İle Fark Et’. Geçen yıl bu alanda bir fotoğraf yarışması yapmıştık” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473