banner564

Mutabakat sağlandı

Atlasjet ile YDÜ Hayvan Hastanesi, evcil hayvanların sağlık turizmi kapsamında Kuzey Kıbrıs’a özel koşullarda taşınması için anlaştı

Mutabakat sağlandı
banner598
Atlasjet ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hayvan Hastanesi, evcil hayvanların sağlık turizmi kapsamında Kuzey Kıbrıs’a özel koşullarda taşınması için anlaştı.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre; Atlasjet Kıbrıs Müdürü Osman Malyalı ve beraberindeki heyet YDÜ Hayvan Hastanesi’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Savaşan ile Hayvan Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene’den hastanenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Ziyarette evcil hayvanların yurt dışından sağlık turizmi kapsamında Kuzey Kıbrıs’a Atlasjet ile özel koşullarda taşınması konusunda mutabakata varıldığı da kaydedildi. YDÜ Hayvan Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Savaşan, çocukların hayvanlarla büyümesi ve aileleri tarafından kendilerine hayvan sevgisinin öğretilmesi, evlerinde, bahçelerinde hayvan besleyen ailelerin, çiftlik, köy yerlerinde büyüyen çocuklarının, yaşama daha sıkı tutunduğu, gelecekte çok daha pozitif bir yaşam felsefesi edindiği, daha az fiziksel rahatsızlıklara yakalandığı ve sorunlarla mücadele etme yeteneğine çok daha yüksek seviyede sahip olduklarının bilindiğini anlattı. 

Ergene: Kıbrıs’la sınırlı kalmayacak
YDÜ Hayvan Hastanesi’nin, hayvan sağlığına yaptığı büyük yatırım ile sunduğu hizmetlerinin Kıbrıs adası ile sınırlı kalmayacağını vurgulayan Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene ise yaptığı konuşmada, “YDÜ Hayvan Hastanesi ekipman ve uzman kadrosu ile bölgenin en kapsamlı ve donanımlı hastanesi konumundadır. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473