banner564

Hata yapan gidecek

Anastasiadis’in kabinede değişiklik yapacağı belirtiliyor

Hata yapan gidecek
banner598
   Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in bahar ayında kabinede değişiklik yapmayı planladığı, bunun yanı sırada Başkanlık yapısında bazı değişikliklere gitme düşüncesinin olduğu haber verildi.     
   Haftalık olarak yayımlanan Kathimerini gazetesi haberi “Bakanlar İçin Son Fırsat… Anastasiadis Bahar’da Kabine Değişikliği Yapıyor ve Ocak Ayında Hata Yapanın Hükümet Dışında Kalacağı Uyarısında Bulunuyor” başlıklarıyla verdi. 
   Anastasiadis’in kalp ameliyatı geçirdiği New York’tan döner dönmez Başkanlıkta kişi, rol ve kurallarda değişiklik yapmaya, ayrıca Bakanlar Kurulu’nun işleyişine daha katı şartlar getirmeye kararlı olduğunu yazan gazete, yetersiz kalanlara daha fazla şans verilmeyeceğini iddia etti.
   Habere göre aynı kaynaklar, bakanların bundan böyle mercek altında olacağını söyleyerek, Hükümete yeni bir nefes ve karakter kazandıracak kabine değişikliği için bahar aylarına işaret ettiler.  İki yıllık iktidar boyunca Anastasiadis Hükümetinin, çoğu kendi yapıtı olan büyük fırtınalardan geçtiğini kaydeden gazete, bunların Başkanlık ve Hükümetteki mekanizma yetersizlikleri, hatalar, üstünkörü davranışlar, dikkatsizliklerden kaynaklandığını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473