banner564

“Umut İçin Elele”

Gökhan Saymaz’ın sergilenen fotoğraflarının satışından elde edilen gelir kanser hastalarına bağışlanacak

“Umut İçin Elele”
banner598
Gökhan Saymaz’ın, “Umut İçin Elele” temalı fotoğraf sergisi ve sergideki fotoğrafların satışı önceki gün akşam gerçekleştirildi.
İsmet Vehit Güney Sanat Merkezi’nde yer alan sergi, Cumhurbaşkanı’nın eşi Meral Eroğlu tarafından açıldı. Sadece önceki gün akşam açık kalan ve izleyicilerin beğenisine sunulan sergideki fotoğrafların satışı, sergi sonunda Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) Umut Eğitim ve Kültür Evi yararına yapıldı.
Satılmayan fotoğraflar, Umut Eğitim ve Kültür Evi’nden 50 TL’ye satın alınabilecek.
Serginin açılışında sırasıyla, Umut Eğitim ve Kültür Evi Sorumlusu Gökhan Gökberk, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, Fotoğraf sanatçısı Gökhan Saymaz, ve Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu birer konuşma yaptı.
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu da, çok güzel bir amaç için bir araya geldiklerini söyledi ve bu birlikteliği gençlerin sağlamasının öneminin ayrı olduğunu, kendisini çok duygulandırdığını ifade etti.
Her zaman, her ne görevde olursa olsunlar derneklere destek vermeye, katkı koymaya hep hazır olduklarını da belirten Eroğlu, sergiye katılan ve katkı veren herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474