banner564

Fokaidis’in ifşaatı

Çözüm olsa bile Rum ordusuna alınanların sözleşmeleri iptal edilmeyecek

Fokaidis’in ifşaatı
banner598
  Rum Savunma Bakanı Hristoforos Fokaidis, Rum Milli Muhafız Ordusu’na (RMMO) yeni alınacak uzman askerlerin sözleşmelerinin, Kıbrıs sorununun olası çözümü sonrasında da geçerli olacaklarını açıkladı.
   Alithia gazetesi, Rum Savunma Bakanı Hristoforos Fokaidis’in dün konuya ilişkin açıklamasında, RMMO’da uzman asker olmak için başvuruda bulunan 5 bin 5 kişinin sağlık kontrollerinden geçirilmekte olduklarını, adayların daha sonra sınava gireceklerini söylediğini yazdı.
   Habere göre Fokaidis, Kıbrıs sorununun çözülmesi durumunda Rum hükümetinin “sözleşmelerine sadık kalacağını” da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 11:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hani Sal
Hani Sal - 8 yıl Önce

Kahpe gavurlar, kendilerine olunca gavur askeri gitmez, ama Turke olunca Tsk kktc den cekilecek.yok be bello gavur , TSK KKTC DE EVINDEDIR, EVINDEN SEN KIMI KOVARSIN , IT GAVUR.TSK SIZIN KORKULU RUYANIZDIR, HEP VARDIR VE SONSUZA KADAR DA VAR OLACAKDIR.AKINCIYANNIS VE AVANELERINE RAGMEN, GAVUR SEVICI YES BE ANNEMCILERE RAGMEN DE , TSK EVINDE SONSUZA DEK KALACAK.NE MUTLU TURKUM DIYENE.DIYEMEYENIN , CANI CEHENNEME,

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473