banner564

Güneyde suçlar patladı

Binatlı bölgesinde toprağa gömülmüş vaziyette tabanca ve tüfek bulundu, Pile’deki bir evden G-3 çalındı

Güneyde suçlar patladı
banner598
Güney Kıbrıs’ın  ‘Polemidya’ (Binatlı) köyündeki  su göleti civarında toprağa gömülmüş bir tabanca ve kısa namlulu tüfek bulundu. Rum polisi ayrıca, Pile’de bir evden G-3 tipi askeri tüfek çalındığını, Limasol’da fide ve paketlenmiş bitki şeklinde hintkeneviri cinsi uyuşturucu, Larnaka’da ise 9 mm uzunluğunda bıçak ve zararlı gaz ele geçirildiğini açıkladı.
   Fileleftheros gazetesi, naylon poşete sarılarak toprağa gömülmüş halde bulunan tabancanın, Rum polisinin bilmediği tipte olduğunu ve seri numarası ile diğer emarelerinin bulunmadığını belirtilirken, kısa namlulu av tüfeğinin İtalyan yapısı olduğunı haber verdi.
   Öte yandan Pile’de sakin bir RMMO seferisinin evinden, adına zimmet edilen G-3 tipi askeri tüfeği, şarjör ve mermilerinin çalındığı bildirildi. Haberde, polis tarafından evde yapılan incelemede, evin zorla açıldığına dair emare bulmadığına dikkat çekildi.
    Limasol’da sakin 26 yaşındaki bir Rum’a ait evin bahçesinde, saksı içerisinde, uzunlukları 1.25m ile 2.20m arasında değişen üç kök hintkeneviri fidanı, hassas terazi bulunurken, Ay. Napa’da 5 büfede, 3,5 gramlık paketler halinde satışa hazırlanmış 22 paket hintkeneviri bulunduğu haber verildi.
    Alithia is Larnaka’da 2 Rum’un seyahat ettiği bir aracı durdurup arayan polisin, 9 mm uzunluğunda bıçak ve sprey formunda zararlı gaz bulduğunu bildirdi. 



Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474