banner564

Genç piyanistlerden muhteşem resital

Kıbrıs Piyano Kültür ve Sanat Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Resital önceki gün akşam Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın eşi Meral Akıncı himayelerinde Bellapais Konser Salonu’nda gerçekleşti.

Genç piyanistlerden  muhteşem resital
banner598
Yerli ve yabancı yoğun bir sanatsever ilgisiyle gerçekleşen Resitale Piyanist Rauf Kasimov'un öğrencileri Suna Alsancak, İpek Zorba, Helin Hersek, Onur Zaifoğlu, Pelin Ece Acar, Azra Ötün Say, Berke Özoğul, Kayla Efetürk, Alp Emre Acar ve İrem Bilen katıldı. Genç piyanistler resitalde solo ve dört el klasik parçaların yanında hocaları Rauf Kasimov'un eserlerini başarıyla seslendirdiler. 
 Kıbrıs Piyano Kültür ve Sanat Derneği’nin toplumsal sosyal sorumluluk bilincine katkı çerçevesinde Lösemili çocuklar yararına düzenlediği konserin sonunda Dernek yönetim kurulu üyesi Fatma Elagöz, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Fikri Toros'u ve Eski Polis Genel Müdürü Pervin Gürleri sahneye davet etti. Toros ve Gürler genç piyanistleri ve hocaları Rauf Kasimov'u tebrik ederek kendilerine alkışlar arasında plaket ve çiçeklerini takdim ettiler.
Etkinlik piyanistlerin ve ailelerinin katıldığı Manastır bahçesinde yer alan kokteyl parti ile son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473