banner564

Başarının sırrı özverili çalışma

Voleybol’da adını şampiyonlukların takımı olarak yazdıran Yenierenköy Belediyesi Voleybol antrenörü Erdin Serdahoğulları çalışmanın önemini vurguladı

Başarının sırrı özverili çalışma
banner598
HAMİT SAKALLI

Yıldız erkeklerde Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 3-0 mağlup ederek şampiyonluğu kazanan Yeni Erenköy Belediyesi antrenörü Erdinç Serdahoğulları, kazanılan başarıdan sonra açıklamalarda bulundu.

En büyük etken özverili çalışma
Erdinç Serdahoğulları, voleybolda kazandıkları bu başarıda en büyük etkeninin özverili bir şekilde çalışmak olduğunu vurguladı. Erdinç Serdahoğulları, antrenmanlarına 1 Haziran tarihinde başladıklarını ve o tarihten itibaren haftanın 4 günü antrenmanlarını aksatmadan devam ettirdiklerini belirtirken, ayrıca elinde voleybolu dört dörtlük bilen bir jenerasyon olduğunu söyledi. Bu gençlerle milli takım olarak Türkiye’ye turnuvaya da gideceklerini belirten Erdinç Serdahoğulları, bu turnuvada ilk sekiz içerisinde olacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti.

Sponsorumuz Karpaz Gate Marina ve ailelerden büyük destek
Karpaz bölgesinde çok yoğun nüfus olmamasına rağmen bölge gençliğini bu spora çekebilmelerinde ve de başarıyı yakalamalarında kendilerine sponsor olan Karpaz Gate Marina ile sporculara destek çıkan ve onları voleybola yönlendiren ailelerin katkısının  büyük olduğunu vurguladı. Özellikle sponsor desteğinin olmasından dolayı daha rahat hareket edebildiklerini ve ekonomik problemleri düşünmeden tamamen takıma konsantre olabildiğini belirten Erdinç Serdahoğulları, Karpaz Gate Marina’nın kendilerine hem güç kattığını hem de önlerini görmede yardımcı olduğunu vurguladı. Erdinç Serdahoğulları, ayrıca üniversitelerin sporculara verdiği burslarında bölge gençliğinin voleybola yönelmesinde  önemli bir etkisi olduğunu ve Erenköy bölgesinde artık yerleşmiş bir voleybol kültürü bulunduğunu belirtti.

Ortaokul kız ve erkeklerde de şampiyonluğun en büyük adayıyız
Erdinç Serdahoğulları, ortaokul kız ve erkeklerde de şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını belirtirken, buna olan inancının tam olduğunu ve oyuncularına güvendiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474