banner564

Buluşma adresi Güzelyurt

Süper Lig’in en doğusu ile en batısında yer alan iki takım on dokuzuncu hafta karşılaşmasında Lefke’nin cezası sebebiyle Güzelyurt’ta buluşacak

Buluşma adresi Güzelyurt
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-PET Süper Lig’in on dokuzuncu hafta karşılaşmasında Lefke ile Gençlerbirliği yarın Güzelyurt Zafer Stadı’nda puan mücadelesi verecek. Maç öncesi iki cepheden de güzel mesajlar verilirken, puan yada puanların krirtik haftada altın değerinde olduğu iki takımında bilgisi doğrultusunda.

Ahmet Ogan: İlişkilerimiz son derece iyi
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, Lefke maçı öncesi yaptığı açıklamada camia olarak Lefke ile her yönüyle iyi ilişki içerisinde olduklarını belirtti. Lefke’nin geçmiş iki maçını cezası nedeniyle Lefkoşa’da oynadığına dikkat çeken, Ahmet Ogan kendilerinin ise Güzelyurt’ta oynayacak olmalarının ise düşündürücü ve sıkıntılı olduğuna dikkat çekti.

Özel maçı kazanmalıyız
Ligde artık çemberin iyice daraldığına dikkat çeken Ahmet Ogan, her puanın değerli olduğunu, ancak özel maçların da unutulmaması gerektiğini belirtti. Özel maçlarda alınacak puanların anlamlı ve önemli olduğunu belirten Ogan, Lefke ve bir sonraki hafta oynanacak olan Doğan Türk Birliği karşılaşmalarının bu nitelikte olduğunu belirtti. Hafta arası kupada turu geçmelerinin sevindirici olduğunu belirten Ahmet Ogan, kupaya asılabilmeleri için ligde rahat konumda olmaları gerektiğini vurguladı. 

Toygar Davulcu: Ligde rahatlamalıyız
Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu ise iyi yolda giden ve iyi noktaya doğru ilerleyen bir takımla zor bir maça çıkacaklarını belirtti. Lefke olarak bir an önce ligi bitirip kupaya konsantre olmak istediklerini belirten Toygar Davulcu, bu bağlamda Gençlerbirliği karşısında galip gelmek istediklerini belirti. 

Cezayı herkes çekmeli
Toygar Davulcu bu sezon ceza anlamında kendilerinden başka birinin fazla sitem etmemesi gerektiğini belirtirken, eğer başka ceza almazlarsa 21 deplasman ile ligi bitireceklerinin altını çizdi. Lig genelinde takım, futbolcu, Teknik Adam’ın aldığı ceza gibi hakeminde ceza alması gerektiğini aktaran Davulcu, ne yazık ki hakemlerde bunu göremediğini vurguladı. Tüm yaşananlara rağmen ligde iyi durumda olduklarını belirten Davulcu, galip gelip kupa sonrası lige kaldıkları yerden devam etmek istediklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474