banner564

Galibiyet istiyoruz

Ligin ilk haftasında Düzkaya ile berabere kalan Göçmenköy, Görneç karşısında üç puan hedefliyor

Galibiyet istiyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
İlk haftayı bir puanla kapatan K-Pet birinci lig temsilcisi Göçmenköy, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Görneç maçından 3 puan çıkarmayı hedefliyor. Göçmenköy antrenörü Erman Çelik gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, Düzkaya maçında oynadıkları iyi oyun sonrası alınan bir puanın ilk hafta adına üzücü olduğunu, bunu telafi etme adına kendi evlerinde oynayacakları Görneç maçından 3 puan çıkarmak istediklerini belirtti.

İyi takımız
Erman Çelik yaptığı değerlendirmede geçen yıla göre bu sezon daha iyi ve alternatifli bir kadroya sahip olduklarını, bunu da ligin geneline yaymak istediklerini aktardı. Ligin ilk haftasında karşılaştıkları Düzkaya maçına da kısaca değinen Çelik, oyun genelinde iyi futbol oynayıp iyi de mücadele ettiklerini, uzun süre 10 kişi götürdükleri karşılaşmadan ise bir puanla ayrılmalarına  son derece üzüldüklerini belirtti.

Görneç çıkış maçı olacak
Pazar günü karşılaşacakları Görneç maçı ile ilgili olarak konuşan Göçmenköy, antrenörü Erman Çelik, bu hafta saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp rakip karşısında kazanmak istediklerini belirtti. Görneç takımını izleme fırsatı bulduğunu da belirten genç çalıştırıcı, Görneç’in koşan, savaşan ve ayağa pas yapan bir takım olduğunu belirtti. Bu anlamda tempolu bir maçın kendilerini bekleyen Çelik kazanmak adına ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473