banner564

Hamitköy top başı yaptı

Bu sezon Süper ligi hedefleyen Hamitköy ilk antrenmanla çalışmalarına dün başladı

Hamitköy top başı yaptı
banner598
Hamit SAKALLI
1.Lig'in güçlü ekiplerinden Hamitköy, dün kendi sahasında gerçekleştirdiği ilk çalışmayla yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Özarabacı: Hedef Süper Lig
Geçtiğimiz sezon play-off mücadelelerinde Süper Lig'e çıkma şansını kaybeden Hamitköy'de, teknik patron Mustafa Özarabacı hedefi Süper Lig olarak belirledi. Bu yıl özellikle geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşayan altyapıdan gelecek olan oyuncuların takviyesiyle bir takım oluşturmaya çalışacaklarını ifade eden Özarabacı, geçtiğimiz sezon kiralık olarak takımda bulunan oyuncuların ayrılıp kendi kulüplerine dönmesinden dolayı gerçekleştirecekleri hazırlık devresinden sonra takımdaki eksik ve yetersiz bölgelere takviye yapılarak bu bölgelerin güçlendirileceğini söyledi.

Çalışkan bir takım
Özarabacı açıklamalarında iyi bir birliktelik ve takım ruhu ile disiplinli bir şekilde çalışarak 90 dakika boyunca mücadele eden, oyundan vazgeçmeyen çalışkan bir ekip kuracaklarına inandığını ifade ederken; yeni statünün verdiği avantajı da kullanarak üst sıralarda mücadele edip Süper Lig'e terfi etmek için ellerinden gelenin en iyisi yapacaklarını vurguladı.

Okan Hamitköy'de
Hamitköy'ün ilk antrenmanına mazeret belirtip katılmayan oyuncular haricinde 13 futbolcu katıldı. Hamitköy'ün yeni sezonda takıma yaptığı ilk takviye ise Ortaköy'den bonservisiyle birlikte alınan ve orta sahada görev yapan Okan Kuni oldu. Okan Kuni dün gerçekleştirilen antrenmanda ilk kez takımla birlikte çalıştı. 

Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474