banner564

İkinci Özgürgün dönemi

Doğan Türk Birliği maçına 4 idmanla hazırlanacaklarını belirten Mehmet Ali Özgürgün, Cihangir’in iyi bir takım olduğunu belirtti

İkinci Özgürgün dönemi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Mormenekşe deplasmanında alınan mağlubiyet sonrası Hasan Burgaç ile yolarını ayıran Cihangir camiası elini hızlı tutup takımın başına Mehmet Ali Özgürgün’ü getirdi. 
Dün takımla ilk idmanına çıkan tecrübeli Mehmetali Özgürgün Cihangir’e ikinci kez gelen Teknik adam konumunda oldu. İdman öncesi oyuncular ile uzun bir söyleşi yapan tecrübeli Teknik adam her türlü imkanın üst seviyede olduğu bir camiada sonucun bu şekilde olmaması gerektiğini vurgularken, gelinen noktada elbirliği ile bu sorunu aşacaklarını vurguladı. 

Sıkıntıları yine başarıyla aşacağız
Takımda kimin ne olduğunu çok iyi bildiğini de belirten Özgürgün, geçmiş dönemdeki mevcut kadroya çok tecrübeli isimlerinde katıldığına dikkat çekerken, kendisinin bu takımla geride kalan sezonda sıkıntılı süreci birlikte aşıldığını bunu herkesin iyi bildiğini, aynı konunun yine gündemde olduğunu ve bunu başaracaklarını belirtti.

DTB maçı çok önemli
Önlerinde çok önemli bir Doğan Türk Birliği maçı olduğunu belirten Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, bu maçın hazırlıklarına en iyi şekilde hazırlanıp maça çıkacaklarını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474