banner564

İkisi de galibiyet istiyor

Süper Lig’de bugün karşılaşacak olan Cihangir ile Küçük Kaymaklı takımlarının teknik direktörleri galibiyeti hedefliyor

İkisi de galibiyet istiyor
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig’in 15. haftasında karşılaşacak olan Cihangir ile K.Kaymaklı takımları zorlu mücadeleden önce yaptıkları açıklamalarda hedeflerinin üç puan olduğunu söylediler.

Mehmetali Özgürgün: Kaybetme lüksümüz yok
K.Kaymaklı ile bugün oynayacakları zorlu mücadele öncesinde açıklamada bulunan Cihangir teknik direktörü Mehmet Ali Özgürgün, ligin ilk devresinde yeteri kadar puan kaybettiklerini ve artık kredilerini tükettiklerini vurgulayarak, taraftarlarının da desteği ile bu karşılaşmadan üç puanla ayrılacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Tek eksiğimiz Burak
Mehmet Ali Özgürgün bu zorlu mücadeleye 5 idman yaparak hazırlandıklarını ve karşılaşmaya tamamen konsantre olduklarını belirtirken, K.Kaymaklı karşısında tek eksiklerinin Burak olduğunu ancak bunu telafi edebilecek güce sahip olduklarını söyledi.

Vehbi Özerem: Galibiyet için gideceğiz
MTG deplasmanında berabere kalarak ikinci devreye puan kaybederek başlayan K.Kaymaklı’da Cihangir karşılaşması için hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi. K.Kaymaklı teknik direktörü Vehbi Özerem açıklamalarında MTG deplasmanına üç puan hedefiyle gittiklerini ancak bir puana razı kalarak döndüklerini belirtirken, bu dakikadan sonra her hafta kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Eksiklerimizi biliyoruz
Vehbi Özerem açıklamalarında MTG karşılaşmasında gol pozisyonlarından yararlanamadıklarını ve bu talihsizliği gidermek adına antrenmanlarda özel olarak çalıştıklarını vurgularken, Cihangir karşısında eksiklerini gidererek bu şanssızlıklarına son vereceklerini söyledi. Vehbi Özerem Cihangir’in ikinci devreye iyi bir başlangıç yaptığını, B.Bağcıl gibi zorlu bir deplasmandan galibiyetle döndüğü ve onların da alt sıralardan kurtulmak adına maça kazanmak için çıkacağını bu yüzden de izleyenlere zevkli bir karşılaşma izlettireceklerinden emin olduğunu belirtirken yine de karşılaşmadan kendilerinin galip ayrılacağına inandığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474