banner564

İlk yarı adına memnunuz

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Niyazi Nizam, 2017/2018 sezonunu değerlendirdi:

İlk yarı adına memnunuz
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU
Dernek Başkanı Niyazi Nizam “Geride kalan ilk yarı adına hakemlerimizden genel olarak memnunuz. Zaman zaman küçük hatalar olmasına rağmen hakemlerimizin gösterdiği performans bizleri mutlu etmiştir” diyerek memnuniyetini belirtti.

Her maçtan sonra değerlendirme yapıyoruz
Oynanan maçlardan sonra kendi içlerinde değerlendirmelerini yapıp varsa hatalarını görüp en doğruyu bulmaya çalıştıklarını söyleyen Nizam “Her maçı farklı gözlerle de değerlendirip hataları asgariye indirmeye çalışıyoruz. Bütün amacımız hakemlerimizin en az hata ile maçları tamamlamalarıdır” dedi. 

Umarım ikinci yarıda olaylar yaşamayız
“Son hafta oynanan maçlarda yaşanan olaylar haricinde hakemlerimizi rahatsız edecek olaylar yaşanmadı. Umarım ligin ikinci yarısında bunları hiç yaşamayız” diyen Nizam “Hakemlerimizin genel olarak performansları çok iyi. Zaman zaman motive ve motivasyon sıkıntısı yaşansa da bunları aşmayı bildik” açıklamasını yaptı.

Genç hakemlere görev verdik
Bu sezon ilk yarıda genç hakemlere de yer verdiklerini ve hakemlerin de bunu çok iyi değerlendirdiklerini söyleyen Niyazi Nizam “Ligin ikinci yarısı çok daha çetin geçecektir. Bu nedenle maçlarda yaşanması muhtemel olayların önüne geçmek için ülke olarak sporda şiddet yasasını bir an önce hayata geçirmemiz gerekir” dedi.

Antalya’da seminer
Devre arası seminer için bugün Antalya’ya hareket edecek olan hakemler Trendy Lara Otel’de 12 Ocak’a kadar kamp yapacak. 

Amaç kaynaşma ve hazırlanma
Dernek Başkanı Niyazi Nizam oradaki amaçlarının üyelerin birbirleri ile kaynaşmasını ve birlikteliği sağlamak adına iyi bir kamp olacağını belirtirken, orada en iyi şekilde de hazırlanıp adaya dönmek ve döndükten sonra yapacağımız çalışmalarla da ikinci yarıya başlamak olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474