banner564

Lefke memnun

Süper Lig ekiplerinden Lefke’de çalışmalar son sürat devam ediyor

Lefke memnun
banner598
Hamit SAKALLI

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Lefke’nin patronu Bülent Aytaç yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ettiklerini ve takımdan memnun olduğunu söyledi.

Kadromuz geniş
Bülent Aytaç sezon hazırlıklarına başlarken Lefke camiasının ve kendisinin bazı tereddütleri olduğunu ancak Lefke yönetimi ve camiasının kendilerine sağladığı imkânlar ve oluşturduğu geniş kadro sonrasında bu tereddütleri giderdiklerini ifade etti. Lefke’nin geçtiğimiz yıllarda yaşadığı dar kadro sorununu çözdüklerini ve şu an 24 kişilik bir kadro ile yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini belirten Aytaç, bu durumdan oldukça memnun olduğunu sözlerine ekledi.

Eksiklerimizi görüyoruz
Bülent Aytaç şu ana kadar 6 hazırlık karşılaşması oynadıklarını ve bu karşılaşmalara skor olarak değil eksiklerini görmeleri açısından önem verdiklerini belirterek gerekirse kadroyu takviye için transfer de yapabileceklerini söyledi. Hazırlık karşılaşmalarında kadrolarındaki tün futbolculara şans verdiklerini ve oyun düzenlerini oturtmayı amaçladıklarını belirten Aytaç, kalan son 3-4 hazırlık karşılaşmasında ideal on birleri ile sahada yer alıp sisteme yoğunlaşacaklarını vurguladı.

6-11 Eylül’de kamp
Bülent Aytaç, Lefke olarak 6-11 Eylül tarihlerinde Girne Malpas Otel’de kampa gireceklerini ve bu kamp süresince fiziksel ve mental durumlarını geliştirip tam bir takım olmayı amaçladıklarını ifade etti. 26 Eylül tarihinde oynayacakları ilk lig karşılaşmasına tamamen hazır bir şekilde çıkacaklarına inandığını belirten Aytaç, Lefke’nin geçmiş yıllardaki başarılarını tekrarlamayı hatta daha ileriye taşımayı hedeflediklerini vurguladı.

Yarın Gençlik Gücü ile hazırlık karşılaşması
Bülent Aytaç yarın Lefke’de Yıltan Tağman anısına GG ile bir hazırlık karşılaşması oynayacaklarını, Cumartesi günü ise Osman Solkanat anısına B.Bağcıl ile hazırlık karşılaşmasına çıkacaklarını belirtirken 11 Eylül tarihinde Türk Ocağı ile de bir hazırlık karşılaşması yaparak takımının son durumunu göreceğini söyledi. Bülent Aytaç ayrıca kamptan sonra Denizli ile Denizli’nin sahasında lig öncesi son bir hazırlık karşılaşmasına çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473