banner564

Lider kaldığı yerden

İlk devresi heyecan fırtınasına sahne olan K-PET Süper Lig, ikinci devre ilk hafta karşılaşmalarıyla yeniden başladı ve görünen o ki heyecan fırtınası dinmeden devam ediyor.

 Lider kaldığı yerden
banner598
İlk yarıyı lider tamamlayan Binatlı, ikinci devrenin ilk haftasında konuk ettiği Gençler Birliği’ni mağlup ederek zirveyi bırakmayacağının sinyallerini verdi. Haftanın heyecanla beklenen mücadelesinde ise MTG konuk ettiği K. Kaymaklı’yı mağlup etmeyi başararak zirveyi takibini sürdürdü. Devre arasında yaptığı takviyelerle dikkat çeken ve yeniden şampiyonluk yarışında iddialı olmak isteyen Yenicami, konuk ettiği Cihangir’i zor da olsa mağlup ederek zirveyi takibi bırakmayacağını ortaya koydu. Şampiyonluk yaşamak isteyen bir diğer ekip olan Çetinkaya ise, konuk olduğu Değirmenlik’i geçmeyi başararak ikinci devreye galibiyetle başlayan takımlar arasında yer aldı. Batı derbisinde ise Lefke konuk ettiği B. Bağcıl’ı takıma yeniden katılan golcüsü Kasım’ın son dakikada kaydettiği golle mağlup etmeyi başardı. Alt sıraları ilgilendiren önemli mücadelede ise TOL konuk olduğu Mormenekşe’yi deplasmanda mağlup ederek adeta lige tutundu. DTB ise konuk ettiği Yeniboğaziçi karşısında iki kez geriye düşmesine rağmen farklı galip gelmeyi başararak ikinci devreye güzel bir başlangıç yapmış oldu.

Haftanın takımı: MTG
Ligin ikinci devresinde K.Kaymaklı gibi güçlü bir ekibi konuk eden Mağusa Türk Gücü, ev sahibi olmanın avantajını kullanarak bu zorlu mücadeleden galip ayrıldı ve zirve takibini sürdürmeyi başardı.

Haftanın Antrenörü: Rıza Erseven (TOL)
Ligin ikinci devresinde aynı puandaki birebir rakibi Mormenekşe’ye konuk olan TOL için galibiyet çok şey demekti. Takımını bu zorlu mücadeleye iyi hazırlayan ve yerinde müdahalelerle takımına galibiyeti getiren Rıza Erseven, adeta bir ölüm kalım mücadelesi olan karşılaşmadan başarıyla çıktı.

Haftanın futbolcusu: Çağrı Kral (GAÜ Çetinkaya)
GAÜ-Çetinkaya’nın zorlu Değirmenlik deplasmanında takımına gerek defansif gerekse de ofansif olarak oldukça katkı koyan ve iyi bir mücadele örneği sergileyen Çağrı, takımının galibiyet golüne de imza atarak alınan üç puana önemli katkıda bulundu.

Haftanın hakemi: Utku Hamamcıoğlu (DTB-Yeniboğaziçi)
DTB ile Yeniboğaziçi arasındaki mücadelede zaman zaman sertleşen oyunu iyi kontrol etmeyi başaran Utku Hamamcıoğlu’nun çaldığı düdükler yerindeydi.

Haftanın on biri:
Yusuf (Yenicami)
Aydın (DTB)
Ahmet Sönmez (DTB)
Aykut (Lefke)
Erbay (Yenicami)
Allen (Lefke)
Nurettin (MTG)
Muhammed (TOL)
Çağrı (Çetinkaya)
Uğur (MTG)
Bello (Binatlı)

14. Hafta Sonuçları
Mağusa Türk Gücü – Küçük Kaymaklı   2 - 0
Doğan Türk Birliği – Yeni Boğaziçi       5 - 2
Mormenekşe – Türk Ocağı               0 - 1
Lefke – Bostancı Bağcıl                    1 - 0
Yenicami – Cihangir                      1 - 0
Binatlı – Gençler Birliği                    3 - 1
Değirmenlik – GAÜ Çetinkaya            0 - 1


15.Hafta Programı:
13/02/2016
B. Bağcıl – Yenicami
Gençlerbirliği – Mormenekşe
Değirmenlik – Binatlı
GAÜ Çetinkaya – Cihangir

14/02/2016
TOL – MTG
Yeniboğaziçi – Lefke
K.Kaymaklı – DTB

GOL KRALLIĞI:
Halil Turan (Yenicami) : 17
Bello (Binatlı): 15
Kemal Uçaner (Binatlı):    13

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473