banner564

Minikler Cumhuriyet için yarıştı

KKTC’nin kuruluş etkinlikleri çerçevesinde organize edilen badminton müsabakaları hafta sonu yapıldı

Minikler Cumhuriyet için yarıştı
banner598
Badminton Federasyonu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 34. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği 11 Yaş Altı KKTC Badminton Şampiyonası sona erdi.
Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen 11 yaş altı KKTC Şampiyonası hafta sonu yapıldı. 2007 ile 2011 arası doğumlu olan sporcuların katıldığı turnuvaya, ilginin yüksek olması dikkatlerden kaçmadı. 

Gün boyu çekişmeli maçlar oynandı
Gün boyunca çekişmeli ve heyecanı yüksek 5 kategoride toplam 30 maç oynandı. Özellikle tek erkekler ve tek bayanlar finalinin müthiş bir çekişmeye sahne olduğu turnuvada, erkelerde Yakın Doğu Üniversitesi adına yarışan Salih Doğu Öztürk şampiyon olmayı başarırken, kızlarda ise Girne Üniversitesi adına yarışan İzgi Mertdin şampiyon oldu. Çift Bayanlar mücadelesinde tüm rakiplerini mağlup eden Nehir M. Deniz ve İzgi Mertdin çifti ile Çift Erkeklerde mücadele eden Hüseyin Özuyanık ile Başar Kuzel çifti turnuvada yenilgi almadan birinci oldular. Mix maçlarında Nehir M Deniz ve Salih Doğu Öztürk çifti de tüm rakiplerini mağlup ederek birinci olmayı başardılar. Sporcuların topladığı puanlara göre ise takım şampiyonluğunu Yakın Doğu Üniversitesi kazanırken, ikinciliği Girne Üniversitesi, üçüncülüğü de Net Spor Kulübü kazandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473