banner564

Şampiyonluk zamanı geldi

İbrahim Çıdamlı ve Djiehoua transferleri sonrasında kadrosunu güçlendiren Bostancı Bağcıl’da hedef belli

Şampiyonluk zamanı geldi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala düşüncelerini Diyalog Spor Servisi ile paylaştı. Sezon öncesi camia olarak işlerine daha sıkı sarıldıklarını belirten Hasan Besim, lige beklide ilk kez bu kadar sıkıntısız gireceklerini belirtti.

İyi bir kadro oluşturduk
Hasan Besim yeni sezon öncesi iyi bir kadro oluşturduklarını ve takıma katılan oyuncuların çoğunun ülke standartlarının üzerinde oyuncular olduğunu söyledi. Katılan oyuncular sonrası kadronun kalitesinin arttığını yineleyen Bostancı Bağcıl kulüp başkanı Hasan Besim, bu oyuncuları yabancılarla birlikte senkronize edip lige başlayacaklarını vurguladı.

İyi bir başlangıç istiyoruz
Camia olarak bu sezon kolları erken sıvadıklarını hatırlatan Hasan Besim, lige sıkıntısız girme adına çalışmaların halen devam ettiğini belirtti. Lige Cihangir deplasmanı ile başlayacaklarının sorulması üzerine demeç veren Hasan Besim, lige iyi bir sonuçla başlamak istediklerini, alınacak iyi sonuç sonrası önlerinin biraz daha net görünebileceğini vurguladı. 

Çıdamlı ile kadro zenginleşti
Takıma son katılan  İbrahim Çıdamlı  ile birlikte kadro zenginliğinin de ortaya çıktığını vurgulayan Hasan Besim Çıdamlı’nın son derece kaliteli isim olduğunu aktardı. 

Şampiyonluk kovalama zamanı geldi
Bu sezon yine kulüplerde maddiyatın ön planda olduğunu hatırlatan Hasan Besim, İbrahim Çıdamlı transferinin ise Alper Özorun tarafından kulübe bir anlamda hediye olduğunu vurguladı. Bu kadar isim sonrası hedefin sorulması üzerine net konuşan Hasan Besim, artık Bostancı Bağcıl takımının da şampiyonluk kovalama zamanının geldiğini, bunu bu sezon yaşamaları adına sebep olmadığını, ancak ilerleyen günlerde konuyu daha net konuşabileceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473