banner564

Satrançta ilk devre tamamlandı

Satranç ligleri 1. devre 3. ayak karşılaşmaları Le Chateau Lambousa Otel'de gerçekleştirilen karşılaşmaların oynanmasıyla tamamlandı.

Satrançta ilk devre tamamlandı
banner598
1.ligin 1.devresi hafta sonu oynanan 7, 8, ve 9. turlar ile tamamlandı. 1.devrenin 3.ayağında oynanan karşılaşmalar neticesinde ligi; Yakın Doğu Üniversitesi birinci, Lefkoşa Satranç Derneği ise ikinci olarak tamamladı. Ligin ilk devresini üçüncü sırada bitiren takım ise Marmara Satranç Derneği oldu. Üçüncü ayağın en heyecanlı ve çekişmeli karşılaşması 8.turda Yakın Doğu Üniversitesi ile Lefkoşa Satranç Derneği arasında yapıldı. Berabere biten karşılama neticesinde her iki takımda yenilgisiz mücadelelerine ligdeki sıralamalarını koruyarak devam ettiler. 9’uncu ve son turda Çanakkale TSK’yı 7 – 0 lık bir skorla yenen Yakın Doğu Üniversitesi ligin birinci devresini lider olarak tamamladı. 
2.ligin 1.devresi ise 7.tur karşılaşmaları ile tamamlandı. 3.ayak 7.tur karşılaşmasına lider olarak çıkan Yenierenköy Belediyesi SK, Beyarmudu Belediyesi’ni 5-2 yenerek ligi birinci sırada tamamladı. 2.ligde ikincilik için mücadele eden Altın Piyon SD ile Güzelyurt Satranç Kalesi 7.turdaki karşılaşmalarını galibiyetle tamamladılar. Bu sonuçlara göre Altın Piyon SD ikinci, Güzelyurt Satranç Kalesi ise üçüncü olarak ligin ilk devresini tamamladılar.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474