banner564

Taraftar inançlı

Mağusa Türk Gücü taraftarları bu sezon takımın şampiyon olacağına inanıyor

Taraftar inançlı
banner598
Süleyman REBGE
Mağusa Türk Gücü Süper Lig’de zirve takibini sürdürürken taraftarları ile kendi sahasında rakiplerine geçit vermiyor. Kendi evinde oynadığı tüm maçları kazanan Mağusa Türk Gücü’nün bu başarısında şüphesiz taraftarın payı büyük. Diyalog Spor’a şampiyonluk yolunda görüşlerini aktaran MTG’li taraftarlar şampiyonluğa inandıklarını söylediler.

Koray Olurcan: Bu yıl MTG'miz şampiyonluğu çok yakın. Bütün camia futbolcusu, yönetimi ve bu takıma gönül vermiş biz taraftarlar 10 yıl sonra o kupayı tekrar kulübümüzde görmek istiyoruz. Bunun için ne yapmamız gerekiyorsa bireysel olarak herkese büyük ödevler düşüyor. Bu renklere ve şehire gönül vermiş herkesi sizin aracılığınız ile maçlara gelip kulübümüze destek olmaya davet ediyorum.

Doğan Hacıoğlu: Bu sene bütün camia olarak şampiyonluğa inandık. Takımımızın bu şampiyonluğu Mağusa’ya getireceğine inanıyoruz. 2005’deki ruhumuz geri döndü. Deplasmanlarda da puan almayı başarırsak şampiyonluk gelecek. Hisar altında takımımızın sıkıntısı yok çünkü rakiplere zorlu bir deplasmanda olduklarını taraftarlar olarak hissettiriyoruz.

Mustafa İnanıroğlu:Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren verdiğimiz mücadele ile bu sene şampiyonluğa oynayacağımız belliydi. Tüm camia gibi biz de şampiyonluğa inandık. Oyunculara güvenimiz tam. Bize göre o sene bu sene. Bu sene 10 senelik şampiyonluk özleminin biteceği senedir.

Fikret Günözger: Öncelikle Mağusa halkı o senenin bu sene olduğuna tam anlamıyla inandı  ve kulübü ile bir bütün olarak kenetlendi.11 senenin özlemi bu sene bitecek. Takımımızın yapması gereken en önemli şey deplasman karnemizi düzeltmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum.

Süleyman Refif Duraklı: Bu sene Binatlı ile çekişmeli bir bir zirve yarışındayız ama bütün MTG’li taraftarlar ve futbolcuları herkes şampiyonluğa inanıyor. İnanmak başarmanın yarısıdır. Her zaman takımımın yanındayım. Bu sene çifte kupa da olabilir.

Şifa Çıka: Bu yıl Mağusa’mızın ve  MTG’mizin yılı olacağına eminim. Şampiyonluk Garga’nın ağzında ve hisarın üstünde dolaşıyor. Biz MTG’nin 12. Gücüyüz hep birlikte geliyoruz bizi izlemeye devam edin.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473