banner564

Treni kaçırdık

Sezona iyi başlamadıklarını aktaran Hasan Besim, ikinci devre ilk üç ve kupa finali için mücadele edeceklerini aktardı

Treni kaçırdık
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, ikinci devre daha iyi olacaklarını zirveye giden treni kaçırdıklarını, ancak kupada final oynamayı fazlasıyla istediklerini belirtti. Diyalog Spor servisine demeç veren Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, adı birkaç kulüple geçen oyuncularının ise ayrılma gibi durumlarının söz konusu olmadığını belirtti.

Geç açıldık
Son altı haftada yakaladıkları çıkış sonrası gelen puanların takımı iyi noktaya taşıdığını belirten Hasan Besim, sezon başı böyle bir durumun olması halinde ise şuanki konumlarının daha iyi olacağını vurguladı. Son altı haftada alınan 4 galibiyet ve 2 beraberliğin ise son derece iyi olduğunu aktaran Besim, hafta sonu karşılaşacakları Çetinkaya maçını da kazanıp devre arasına galibiyetle girmek istediklerini belirtti. Çetinkaya karşısında kazanıp puanlarını 19 yapmak istediklerini aktaran tecrübeli Başkan, üzerlerinde yer alan takımların kayıp yaşaması halinde ise iyi noktada devreyi bitirebileceklerini vurguladı.

İlk üç ve kupa
Devre arasını iyi geçirip ikinci devreye daha iyi bir giriş hedeflediklerini belirten Hasan Besim, sezon sonu ilk üçü ciddi anlamda istediklerini vurguladı. Başlayacak olan kupa yolculuğu ile ilgili olarak ise demeç veren Hasan Besim, iyi bir kura ve performans sonrası ise final oynamak istediklerini aktardı. Geç olsa bile alınan radikal kararlar sonrası başarının geldiğini belirten Hasan Besim, alınan kararın ise ne kadar doğru olduğunu gelinen nokta ile herkesin gördüğünü belirtti.

Kadromuzu koruyacağız
Son günlerde takım oyuncularının isimlerinin farklı kulüplerle geçtiğinin sorulması üzerine açıklama yapan Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, gelen teklifin kendilerine gelmesi gerektiğini, doğrusunun bu olduğunu, ancak gitmek isteyen oyuncusu olması halinde ise her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını aktardı. Ertaç’ın kadro dışı kaldığını ve kendisine devre arası yardımcı olacaklarını aktaran Besim aynı durumda kim olursa olsun yardıma hazır olduklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473