banner564

Vudalı’dan çağrı

Akova kulüp başkanı Sermen Vudalı basın açıklaması yaparak ilk etabı tamamlanan Akova Eray Vudalı Stadı için devletin ikinci etap ihale için girişim yapması gerektiğini söyledi.

Vudalı’dan çağrı
banner598

Vudalı açıklamasında Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün konuyla yakından ilgilendiğini ve kendilerine yardım sözü verdiğini de belirterek bu konuda yakın bir sürede ihalenin yapılıp sahanın bitmesini ümit ettiklerini söyledi.

Vudalı açıklamasında “Akova Spor Kulübü yönetimi ve köy halkı olarak, yıllardır her bakımdan yoksul bırakılan Doğu Mesarya bölgesine kazandırılacak olan bu önemli tesisin hayat bulması, bizlerin de gençlerimizi daha sağlıklı koşullarda spor yapmaya teşvik edebilmesi bakımından bu sahanın kısa bir sürede bitirilmesini talep ediyoruz. Bugüne kadar bu zor şartlar ve imkansızlıklar içerisinde bizlere kapılarını açan Tatlısu Sahası için Tatlısu Belediyesi’ne, Serdarlı 14 Ağustos Stadı için Serdarlı Belediyesi ve Serdarlı Spor Kulübü’yle, şu anda bizlere kapılarını açan Görneç Spor Kulübü’ne sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474