banner564

Can güvenliğimiz tehlikede

MHP’li Vural,” Ya ülkemizi koruyacağız ya da diktatöre teslim edeceğiz” dedi ve ekledi:

Can güvenliğimiz tehlikede
banner598
MHP İzmir milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin "İZSİAD Dinliyor" toplantısına katıldı. Toplantıya Vural, İZSİAD üyesi ve MHP İzmir 2. bölge adayı Murat Koç, MHP İl Başkanı Necat Karakaş, diğer milletvekili adayları ve İZSİAD üyeleri katıldı.
Vural burada yaptığı konuşmada,  “Atalarımızın kanlarıyla kurulmuş olan ülkemiz ve cumhuriyetimiz bölünme tehlikesi altında. 7 Haziran seçimleri çok önemli; ya devletimizi, ülkemizi koruyacağız ya da diktatöre teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı. 
"İzmir'le ilgili konulardan önce 7 Haziran seçimlerinin ülkemizin kaderini belirleyeceğini söylemek istiyorum.” diyen Vural şunları söyledi: 
“ Atalarımızın kanlarıyla, canlarıyla kurdukları ülkemiz, cumhuriyetimiz elden gidiyor. Devleti zaten parçalıyorlar, yakında ülkeyi de bölgelere ayırıp parçalayacaklar. Devletin her kurumunu kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyorlar. Polis, asker, savcı, hâkim hepsini ele geçirmek için çalışıyorlar. Bir korku imparatorluğu inşa ediyorlar. Kendinden olmayan, kendi gibi düşünmeyen herkesi yok etmek için saldırıyorlar. Can güvenliğimiz, mal güvenliğimiz tehlikede. Anayasa'yı değiştirmek, diktatörlük kurmak istiyorlar. .”

“İzmir sürekli haksızlığa uğruyor”
AK Parti iktidarı döneminde İzmir’in sürekli olarak haksızlığa uğradığını söyleyen Vural, "İktidar, İzmir'i cezalandırıyor. İzmir'de işsizlik, ülke genelinden yüzde 60 daha fazla. İşadamı, sanayici, yanıbaşında iktidarın nimetlerinden yararlananlarla kendi çabasıyla rekabet ediyor. MHP iktidarında bu böyle olmayacak. İzmir bilişim merkezi olacak. Önde gelen sektörler desteklenecek. Özellikle işsizliğin azaltılmasına yönelik yatırımları teşvik edeceğiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474