banner564

Davutoğlu’nu eleştirdi

Oktay Vural, ülkenin başkanlık sitemine değil, huzura, özgürlüklere, bağımsız ve tarafsız bir yargıya, özgür medyaya, işe, aşa ihtiyacı olduğunu söyledi

Davutoğlu’nu eleştirdi
banner598
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural,  Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun vatandaşın sorunlarından kopuk bir ekonomi politikası takip ettiğini öne sürdü.
"Vatandaş iş aş peşinde, Başbakan ona borç verme peşinde" diyen Vural, "(Ekmek yoksa pasta yiyin) denmektedir.  Başbakan programları ballandıra ballandıra hazırlıyor ama sonuçta tıs" görüşünü savundu.
Başbakan'ın "inşaatçıların elinde kalan evlerini pazarlamak için program açıkladığını" öne süren Vural, "Vatandaşın hangi durumda olduğunu bilmeyen bir Başbakan var. Dökme suyla değirmen dönmez. Vatandaşın değirmeni dönmüyor, çünkü Türkiye'de üretim yok. Bunların tasarrufu artıracak politikayla ilgili olmadığı açık ve nettir. Türk ekonomisi dibe vurmuştur. Gerçek manada yapısal programlara, gelir artıracak, dağılımı düzeltecek politikalara ihtiyaç var" dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473