banner564

Vurgun yedi

Milli dağcı Hulisi Emrah Özbay, zıpkınla balık avlamak için daldı geri çıkamadı

Vurgun yedi
banner598
Muğla’nın Datça İlçesi’nde  zıpkınla balık avlamak için denize girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki milli dağcı Hulusi Emrah Özbay’ın  Adaburnu Tuzluk kayalıkları Mevkii’nde denizin dibinde cesedi bulundu.
Dokuz Eylül Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü mezunu milli dağcı Hulusi Emrah Özbay,  doğru zıpkınla balık avlamak amacıyla denize girdi. Datça’ya İngiliz dağcılara rehberlik yapmak üzere geldiği öğrenilen Özbay, ilçeye 10 kilometre uzaklıktaki Adaburnu Sahili’nde zıpkınla tüpsüz olarak balık avlamak için denize girdi. Özbay’ın dönmemesi üzerine meraklanan arkadaşları, durumu sahil güvenlik ve Jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen dalgıçların gece boyunca termal kamera, gece dürbünü ve aydınlatma fişekleri ile yaptığı aramalar sonuçsuz kaldı. Özbay’ın cesedi dün Sabah saat 07.00 sıralarında, Adaburnu Tuzluk Kayalıkları Mevkii’nde, denizin dibinde bulundu. Dalgıçlar tarafından sudan çıkartılan Özbay’ın cesedi, otopsi için Datça Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 09:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARDA GENÇ
ARDA GENÇ - 2 yıl Önce

KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NİN KALKINMASININ TEK YOLU BAŞKANLIK SİSTEMİNE GEÇMESİDİR.BAŞKANLIK İSTEMEYEN AKLI EVVELLERE SORUM ŞUDUR ? SON KIRK YILDA KIBRIS RUM CUMHURİYETİNDE KAÇ TANE HÜKÜMET KURULDU ? KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİN'DE KAÇ TANE HÜKÜMET KURULDU ? AKLINIZI BAŞINIZA ALIN.ŞU AN Kİ PARLAMENTER SİSTEM KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİNE İSTİKRAR GETİRMİYOR.BIKMADINIZ MI 59 GÜNDE BİR HÜKÜMET'İN BOZULMASINA ? BIKMADINIZ MI KOALİSYONLARA ? GÖVDEMİZİN ÜSTÜNDEKİ BAŞI YÜCE ALLAH BİZLERE SÜS OLARAK VERMEDİ.BİRAZ SAKSIYI ÇALIŞTIRIN.YASAMA,YÜRÜTME VE YARGI ERKLERİNİN BİRBİRİNDEN AYRILDIĞI.DENGE KONTROL MEKANİZMASININ GÜÇLÜ OLDUĞU BİR BAŞKANLIK SİSTEMİ KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'Nİ UÇURUR UÇURUR.AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNDE DE BAŞKANLIK SİSTEMİ VAR.BAŞKANLAR BELLİ BİR SÜRELİĞİNE GELİYOR GİDİYOR.YÖNETİMLERİNDE İSTİKRAR VAR.NOKTA...

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474