banner564

Huzurun adresi

Yenilenen Merit Cyprus Gardens, denizi, rengarenk çiçeklerin yer aldığı bahçesi, çalışkan personeli ve ikram kalitesiyle ‘dört mevsim’ hizmet sunuyor

Huzurun adresi
banner598
Serap Turan EVRAN

   İskele bölgesinin parlayan yıldızı Merit Cyprus Gardens yenilenen konsepti ile yerli ve yabancı tatilcilerin gözdesi oldu.
   Son bir yılda gerçekleştirilen fedakar yatırımlar sayesinde yeni bir görünüm kazanan Merit Cyprus Gardens, huzur verici ortamı, çalışkan personeli ve hizmet kalitesiyle dört mevsim tatilin yeni adresi oldu.
   Çiçeğin her rengini bulabileceğiniz, deniz kenarında, sessiz ve huzur dolu bir mekanda tatil geçirmek isteyenler Merit Cyprus Gardens’ı tercih ediyor ve bir sonraki tatilini de aynı otelde geçirmek için şimdiden rezervasyon yapıyor.
   Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için kusursuz bir tatil sunmayı amaçlayan Merit Cyprus Gardens’a, KKTC’nin neresinde olursanız olun ulaşım da bir hayli kolay; Gazimağusa’ya 15, Ercan Havalimanı’na 40 dakika mesafede. 
   Toplam 400 dönümlük bir arazi üzerinde kurulan ve Akdeniz mimarisinin tüm özelliklerini bünyesinde barındıran Cyprus Gardens; 5 villa, 13 junior suit olmak üzere toplam 70 oda ve 250 yatak kapasitesine sahip. Üstelik cazip fiyatlarla konforu ve kaliteyi bir arada sunuyor. 
Altın sarısı sahiliyle de göz kamaştıran Otel, 1,5 km uzunluğundaki kumsal plajı ile müşterilerini cezbetmeyi başarıyor. 

Melis Gülcan yenileme sürecini anlatıyor
 
   Gelin şimdi daha yakından tanıyalım; bu eşsiz güzellikleri bir arada barındırmayı başaran Merit Cyprus Gardens’ı. Otelde bizi ağırlayan isim Merit Otelleri Satış Pazarlama Koordinatörü Melis Gülcan oluyor. 
   Cyprus Gardens’ın yenilenme sürecini anlatarak başlıyor konuşmasına: 
   “Cyprus Gardens belli bir dönem kapalı kalmıştı. Biz geçen yıl Temmuz ayında Casino ile birlikte Otelimizi yeniden açtık. Ancak sezona biraz geç kalınmıştı, yetiştirebildiğimiz, imkanımız olduğu kadar yenilemeye çalıştık. Ama kalanları da bu yıl yaptık. 
   Yani tüm odalarımız şu anda yenilemeden geçti. Özellikle Merit Park Hotel’in yenilenmesi Cyprus Gardens’ın çok işine yaradı. Çünkü aslında Merit Park, eskimiş bir otel değildi ama onlarda bir yenilik yapmak istemişlerdi. 5 yıldızlı bir otel olarak orası da çok güzel oldu. Oradaki bazı malzemeleri biz burada kullanma şansı bulduk. Çünkü taktir edersiniz ki burası 70 odalı, Merit Park 300 oda. Oradan gelen birçok şeyi biz şu an Cyprus Gardens’da kullandık. Onun haricinde birçok şeyi de yeni aldık. Burada farklı bir konsept oluşturmaya çalıştık.” 

Amaç; butik otel tarzında ‘tatil köyü’ hizmeti vermek 

   Melis Gülcan, yatırımların devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:
   “Buradaki hedefimiz ise; 70 odalı butik otel tarzında hizmet veren bir tatil köyü yaratmak. Yani baştan beri amacımız buydu. Ama taktir edersiniz ki; her şey anında, çok hızlı bir şekilde gelişmiyor. Yapabildiğimiz kadarı ile şu anda yüzde 80 istediklerimizi tamamladık. Bunun karşılığını da çok güzel alıyoruz. Özellikle odalarla ilgili bir sıkıntımız yok, hepsi yepyeni, tertemiz. Akdeniz mimarisini burada yaşatmayı başardık. Elimizden geldiği kadar çok renkli bir konsept yaratmaya çalıştık. Resepsiyonumuzdan restoranımıza, odalarımızdan bahçemize kadar her yeri rengarenk yaptık. Bu otelimizi yeniden hizmete açarken, kesinlikle diğer otellerimizden bir ayrım yapmadık. Asla burası az odalı, daha ucuz malzeme kullanalım demedik. Aksine diğer otellerimizdeki konforun aynısını burada da sağladık.” 

Yerli halkın yeni gözdesi 

   Melis Gülcan, yerli halkın ilgisini şöyle değerlendirdi: 
  “Yerli halkın, Merit Cyprus Gardens’a olan ilgisi çok yoğun. Burayı çok seviyorlar, çünkü yılların getirdiği bir alışkanlık var. Şu an mesela hafta içi ve hafta sonu kalacak yerimiz yok, Eylül ayı sonuna kadar bütün odalarımız dolu. Biz çok memnunuz, gelen misafirlerimiz de çok memnun. Müşterilerimize teşekkür ederiz. Onların bu talebi karşısında biz de boş durmadan bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. 
   Mesela sezon başında 1 – 2 günlük müzik programımız vardı, şimdi o sayıyı arttırdık. Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi canlı müziğimiz var. Ayrıca her Perşembe Güzelyurt’tan çok güzel fasıl grubumuz geliyor. Fasıl ile birlikte Perşembe akşamlarını Türk mutfağına ayırdık. 
    Bu eğlence anlayışımız Eylül ayı sonuna kadar farklı aktivitelerle devam edecek.”

Yurt dışından misafirlerin ilgisi de yoğun 

    “Kıbrıs halkının, otelimize olan talebi memnuniyet verici. Kapıda Merit yazısını gören herkes, tüm otellerimizde olan konforu burada da görmek istiyor. Geçen sene kendimizi hazır hissetmediğimiz için Türkiye’ye açılamamıştık ama bu yaz otelimizi Türkiye acentelerine de açtık. Şu ana kadar da açıkçası alnımızın akı ile bu işi sıkıntısız bir şekilde götürdük. Merit Otelleri, biz burada da gururla taşıyabiliyoruz.”

Her öğün farklı bir ortam

   Rengarenk yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran otelde her öğün farklı bir ortam yaratıldığına dikkat çeken Gülcan şöyle dedi:
   “Otelimizde çok fazla ayrı bölüm yok. Bir havuzumuz, bir barımız, bir restoranımız var. Her şey bu üç mekanın içinde dönüyor, ama bu üç mekanı farklı farklı sunabilmek çok önemli. Mesela biz; sabah kahvaltısında farklı, öğle yemeğinde farklı, akşam yemeğinde farklı bir ortam sunmaya çalışıyoruz. Bu yüzden, açıkçası işe dört elle sarıldık, burası için farklı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnsanlar; ‘orası 70 odalı bir tatil köyü çok fazla uğraşmaya gerek yok, normal hizmetinizi verin’ diyebilir. Ama bizim istediğimiz normal bir hizmet vermek değil, bizim istediğimiz 5 yıldızlı Merit Otellerin kalitesini aynen burada da misafire yaşatmak.“
 
Her geçen gün büyüyoruz

  “Çok güzel bir sahilimiz var. 2015’te orada bir iskele yapılması söz konusu olacak. Bir de henüz kullanamadığımız 20 oda var, daha doğrusu yetiştiremediğimiz. 2015’te inşallah onunla ilgili de bir yenileme olacak, onlar da tatil köyüne dahil olacak. O zaman yaklaşık 95-100 odayla hizmetimiz aynı standartlarda devam edecek.”

Çocuklar unutulmadı

    “Yetişkinlerin yanı sıra biz çocukları da düşündük. Onlar için oyun alanı hazırladık. Her çeşit oyuncağı bulabiliyorlar. Çünkü burayı çocuklu aileler daha çok tercih ediyor.” 

Konaklamak şart değil 

   Merit Otelleri Satış Temsilcisi Melis Gülcan, Cyprus Gardens’da konaklamanın şart olmadığını, müşterilerini günü birlik de ağırladıklarını sözlerine ekliyor: 
   “Otelimizden yararlanmak için konaklama şart değil, günü birlik de müşterilerimiz var. Çünkü yemeklerimiz açık büfe. Kahvaltımız 12.00’a kadar geç kahvaltı adı altında devam ediyor,  öğle yemeğimiz de 13.00’da başlayıp 15.30’a kadar sürüyor. Akşam yemeği de açık büfe ancak canlı müzik eşliğinde.” 

Tüm organizasyonlara açık bir otel 

   “Konaklamanın dışında da hizmetlerimiz var. Güzel bir toplantı salonu yaptık. Çok büyük değil ama iş gören bir toplantı salonu. Bence İskele Bölgesi için ideal. Toplantılarını burada yapabilirler. 
   Düğün, nişan ya da yemek organizasyonları olabilir, havuz başımız bunun için çok uygun. Tesis kortumuz da var. Hatta çok yakın bir zamanda Merit Gardens Horse Clup adı altında bir at çiftliğimiz olacak. Şimdi oranın da yenileme çalışmalarıyla uğraşıyoruz. Zaten eskiden beri gelen misafirlerimiz biliyor. Ata hem çocuklar binebiliyor hem de yetişkinler.”

Projeler yalnızca otelle sınırlı değil 

   Melis Gülcan’a otelle ilgili başka ne gibi projeleri olduğunu da sorduk. Projelerinin yalnızca otelle sınırlı olmadığını söyleyen Gülcan, İskele’deki denizin güzelliğine dikkat çekti. O güzelliği daha da güzel hale getirmek için sahil ve sahilin temizliği ile ilgili projelerinin müjdesini verdi.  

Merit Cyprus Gardens’a ulaşmak çok kolay

   Merit Oteller konforunu ben de yaşamak istiyorum diyorsanız, Cyprus Gardens’a uğramadan geçmeyin. Üstelik otele ulaşabilmeniz için alternatifleriniz var. Rezervasyonlarınız için www.merithotels.com internet adresini, 24 saat kesintisiz hizmet veren 371 27 22’ye ya da Merit Otellerin satış ofisinin telefon numarası 444 63 63 numaralı telefondan rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Türkiye’den gelmek isteyenler ise bildikleri tüm seyahat acentelerine başvurup rezervasyon yaptırdığı taktirde rahatlıkla Cyprus Gardens’da konaklayabilir. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474