banner564

Dillere destan bir düğünle evlendiler

Nikah memurunun sorduğu soruya içten gelen evetle cevap veren Dudu ile Doğan’ın yaşadığı heyecan ve mutluluk gözlerinden okunuyordu

Dillere destan bir düğünle evlendiler
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Çukurovalı Dervişe ve Erbil Bozat çiftlerinin biricik kızları, döviz bürosu çalışanı Dudu ile Güzelyurtlu Sevgül ve Hüseyin  Çakıroğlu çiftlerinin biricik oğulları, öğretmen olan Doğan, geçtiğimiz günlerde The Elysium Park’ta gerçekleşen dillere destan bir düğün ile ömür boyu sürecek mutlu bir birlikteliğe ilk adımlarını attı. 
Davetlilerin alkışları eşliğinde düğün salonuna gelen genç çift, ardından ilişkilerini resmiyete dökmek adına nikah masasına oturdu. Dudu ve Doğan çiftinin nikah şahitliğini arkadaşları Ekin Meteci ve Salise Özkaramanlı yaptı. Nikah memurunun sorduğu soruya içten gelen evetle cevap veren çiftin yaşadığı heycan ve mutluluk gözlerden kaçmadı. 
İlişkilerini taçlandıran genç çift, ardından gecenin ilk dansını yapmak adına dans pistine geçti. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı gecede, Dudu ve Doğan çiftini;  yakın akrabaları, dostları, çalışma arkadaşlarının yanı sıra UBP Güzelyurt İlçe Başkanı ve Milletvekili Kemal Dürüst ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’da  yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu. 
Gece boyu dans pistini boş bırakmayan genç çift ve davetliler,  kimi zaman romantik, kimi zaman ise hareketli parçalar eşliğinde dans edip, bu mutlu günü doyasıya eğlenerek kutladı. 
Dudu ve Doğan çiftinin düğünden sonra balayı tatili için İstanbul’a gittikleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473