banner564

Heyecanlı bir gün oldu

TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nde bu yılın kulüp faaliyetelerinin öğrencilere tanıtımı inter-aktif ortamda gerçekleşti

Heyecanlı bir gün oldu
banner598
Çocuğun kendini tanıması ve yeteneklerine yön vermesi, zeka ve becerilerini birleştirerek ürün sergilemesi, eğlenerek sosyal açıdan gelişmesi, kendini rahatça ifade edebilme becerisini kazanabilmesine özel önem veren TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nde bu yılın kulüp faaliyetelerinin öğrencilere tanıtımı inter-aktif ortamda gerçekleşti.
Kulüp yöneticisi öğretmenlerin yıl boyunca birlikte olacakları öğrencilere kulüplerini tanıtmak amacıyla heyecanlı bir tanıtım yarışına giriştikleri, öğrencilerin kulüp seçmekte zorlandıkları etkinlik  okulun giriş katında yapıldı. 
TED Kuzey Kıbrıs Koleji kulüp seçimlerinde öncelik öğrencinin isteği doğrultusunda oluyor.
Mutlu olmayı isteyen bireyler yetiştirmenin önceliği bireylere özgüven kazandırmakta. Bu nedenle küçük yaştan itibaren hem fiziksel hem de pedagojik gelişimlerini destekleyerek spor ve sanat dallarının yanı sıra, hızlı düşünmeyi geliştiren, becerileri ön plana çıkartan, yabancı dil eğitimine önem gösteren kulüp çalışmaları, alanlarında uzman olan TED Kuzey Kıbrıs Koleji öğretmenleri tarafından veriliyor.
Yaklaşık 2 saat süren tanıtımda 1. Sınıftan 8. Sınıfa kadar her yaş grubuna hitap eden  birbirinden farklı, eğitici ve eğlendirici, sanatsal – kültürel – sportif amaçlı birçok kulüp öğrencilerin seçimine sunuldu. Heyecanlı bir seçim süreci geçiren öğrenciler, değerlendirme sonuçlarına göre yerleştikleri kulüp çalışmalarını öğrenim yılı süresince devam ettirecekler.   

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2014, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473