banner564

Çocuklar bu kulübü çok sevecek

Karpaz Gate Marina bünyesindeki Mini Mariners Club hizmete başlıyor

Çocuklar bu kulübü çok sevecek
banner598
KKTC’deki ilk modern marina olan Karpaz Gate Marina, konuklarına sunduğu yüksek kaliteli hizmetlere bir yenisini daha ekliyor. Mini Mariners Club çerçevesinde, Cumartesi ve Pazar günleri 12.00-20.00 saatleri arası çocuklara yönelik çeşitli aktiviteler sunulacak.
İlk kez Kurban Bayramı tatilinde faaliyete geçecek olan Mini Mariners Club’da küçüklere yönelik film gösterimi, aktiviteler ve sürprizler yer alacak. 
Karpaz Gate Marina’nın konukları da bu sayede tesisin sunduğu imkanlardan daha keyifli ve kaliteli zaman geçirerek sonuna kadar yararlanma fırsatına kavuşacak. 
Karpaz Gate Marina Ortaklar Temsilcisi ve CEO’su Liza Singer, yeni faaliyete girecek Mini Mariners Club hakkındaki görüşlerini şu sözlerle dile getird, “Karpaz Gate Marina olarak misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılaması ve iyi zaman geçirmesini sağlamak en büyük önceliğimiz. Bu yaklaşım, hiç kuşkusuz her yaştaki misafirimiz için geçerli. Mini Mariners Club ile hem küçük yaştaki misafirlerimiz hem de anne babalarının hafta sonunun keyfini sonuna kadar yaşamasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Ayrıca kulüp üyelerimize çeşitli ek avantaj ve ayrıcalıklar da tanıyacağız. Karpaz Gate Marina’da yat sahiplerimize ve ziyaretçilerimize sunulan hizmeti, paralarının karşılığı olarak elde ettikleri değeri ve genel deneyimlerini daha da geliştirmeyi sağlayacak doğrultuda sürekli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2014, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474