Diyalog Gazetesi
2015-11-22 08:49:54

Ay Akrep Burcunda

22 Kasım 2015, 08:49

Astrolog Şifa AVCIN
Doğdoğunuzda Ay Akrep burcunda ise sırlara, gizlilere meraklısınız. Doğaüstü olaylar ilginizi çeker. Bu konuları araştırıp öğrenmek istersiniz. Gizlilere, saklılara, sırlara ilgi duyarsınız. Bu ilgi sizin doğanızda var. 
Doğuştan gelen bu yetenekler; size hayatın,geçmişin, geleceğin ve bilinmeyen sırları araştırmaya iter. Araştırırsınız. Bu araştırmalar maddi ve manevi olur. Fakat gelen bilgiler manevi güçlerdendir. Bunu siz bilirsiniz. Günlük hayatınızı sürdürürken, yanınızda görünmeyen bir güç tarafından bilgilendirildiğinizin farkındasınız. 
Öğrenmek istediklerinizi, kendi kendinize öğrenirsiniz. Paradan fazla manevi ödüllere önem verirsiniz. Yakın çevreniz sizi, soğuk, mesafeli, otoriter ve kıskanç biliyorlar. Hem sizi üzüyorlar hemde sizi görmeden yapamıyorlar. Hislerinizle, onların yaralarını sarıyorsunuz. Onları iyileştiriyorsunuz ve mutlu ediyorsunuz. 
Konuşmanız Şifa verici ve bilgilendirici. Ay doğduğunuzda, Akrep burcunda ise doğuştan gelen medyumluk hassasiyetine sahipsiniz. Görünmeyenlere bilinmeyenlere karşı içinizde ruhsal bir bağ var. Rüyanızda vefatetmiş aile bireylerini, görüyürsunuz. Onlarla aranızda manevi bir bağ olduğunu biliyorsunuz. Bu geçmiş aile bireyleri, yakın kadın akrabalarınızdır. Akrep burcu başlangıçların, bitişlerin, ölümün ve yeniden doğuşun burcudur. 
Akrep burcunuz güçlüyse, doğduğunuzda Akrep burcunda gezegen birikimi varsa; siz doğmazdan önce aileden birisi vefat etmiştir. Vefat edenin yerine başka bir can dünyaya gelmiştir. Bu can siz olabilirsiniz. Ay Akrep burcun da ise; yüzünüzde,kasığınızda cinşel organınızda bir ben olur. 
Kırmızı ve siyah renkler
Şakaklarınızdan kulaklarınıza kadar uzanan, belli belirsiz zülüfleriniz olur. Kırmızı ve siyah renkleri seversiniz. Kırmızı size o kadar çok yakışır ki göze hasete gelirsiniz. Başınız ve gözleriniz ağrımaya başlar. Ay sizi çok güçlü etkilemişse, gece yatmazdan önce canınız sütlü ve unlu gıdalar ister.Bu isteğinizin manasını daha sonra ezoterik astrolojide anlatacağım. Akrep burcundaki Ay çok güçlü etkilemişse, küçükyaşlarda ıslık çalmaya meraklı olursunuz. 
Akrep burcundaki Ay; Akrebin kinini , öfkesini, yumuşatır. Ay Akrep burcunda olduğunda en talihsiz konumdadır. Özellikle Akrep burcunun ilk 10 derecesinde ise. Akrep burcundaki Ay, doğum haritanizda Akrep burcunun, ilk 1O derecesi içindeyse,sırlı gizli konulara daha meraklı olursunuz. Haritanızda Ay, Pluton, Satürün çok sert açılara maruz kalıyorsa, gizli bilinmeyen alemlerden mesaj alabilirsiniz. Doğaüstü güçleri kendi menfaatiniz için, kullanabilirsiniz. 
Kadınsanız Rahim sorunu çekersiniz . Erkekseniz, idrar yolu intihaplanması ve cinsel hastalıklar çekersiniz. Ay haritanızda Akrep burcunun ikinci 10 gününe düşmüşse, Üstün enerjı düzeylerinden bilgi alırsınız. Bu bilgileri insanları mutlu etmek ve iyileştirmek için kullanırsınız. Sudan güç alırsınız. Kadınsanız Rahiminizin iç duvarının kaygan olması nedeniyle, sonuçlanmayan hamilelikler yaşarsınız. Erkekseniz karın içi rahatsızlığı ve göz proplemleri yaşarsınız. 
Siz doğduğunuzda, Ay Akrep burcunun üçüncü 10 gününe düşmüşse kötü olan hiçbirşeyle uğraşmazsınız. Sezgileriniz o kadar çok güçlüdür ki olacakları önceden hissedersiniz. Evinizde oturup esrarengiz olayları araştırmak sizi çok mutlu eder. Sakin ve çekingensiniz. Ay Akrep burcunda ilerlemeye başladığında, Akrep burcu temaları önem kazanmaya başlar. Böyle zamanlarda, gizli derin sırlı olaylara merak artar. Gizlilikler ilginizi çekmeye başlar. Medyumluk yeteneği artar. Geçmişte size yapılan kötülükler aklınıza gelir ve intikam planları düşünürsünüz. Böyle zamanlarda sert ve kırıcı olmaktan çekinmezsiniz.İnatcılığınız öfkeniz artar. İstekleriniz tutku derecesine kadar gider . Aklınıza koyduğunuzu mutlaka yaparsınız. Kırılacak üzülecek insanlar umurunuzda değildir. 
Aşk konusunda yine böyledir. Size cazip görünen insanları elde etmek istersiniz. Karşı cinse güçlü çekim duyarsınız. Böyle zamanlarda, sahiplemek isteği artar. Beğendiğiniz kişiyi ele geçirmek istersiniz . Elde ettiklerinizin daha sonra bir kıymeti olmaz. Gerçek bir aşk yaşıyorsanız, sevdiğinize karşı, arzularınız güçlenir, hisleriniz artar. Tutkulu aşklar yaşarsınız. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.