Diyalog Gazetesi
2015-10-11 09:24:48

Terazi Burcunda Doğan Güneş’in Burçlara Etkileri

11 Ekim 2015, 09:24

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: 
Duygusal ve mesleki ilişkikerde, kararsız bir dönem geçirmektesiniz. Düzeltmeniz gereken konuları düzeltmeye karar veriyorsunuz. Fakat bir türlü verdiğiniz kararlara sadık olamıyorsunuz. Ani gelen bir cesaretle, hayatınızda size sıkıntı veren ne varsa hayatınızdan çıkaracaksınız.
Birlikten, kuvvet doğar düşüncesiyle haraket ederek, maddi manevi desteklerle zorlukları yeneceksiniz. 
Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
Sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar. Bu ayın içinde; sağlığınıza ve beslenmenize her zamankinden daha çok dikkat etmelisiniz. Beklenmeyen sağlık sorunlarınız iş ve gündelik hayatınızda, zorluklara ve engellere neden olabilir. İş arkadaşlarınızdan veya patronunuzdan bir sıkıntı alabilirsiniz.
Alışkanlıklarınız, size yanlışlıklar yaptırıyor. Sizi seven yakın akrabalarınızı dinlerseniz, her zorluğu yeneceksiniz. 
İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
Eğlence için, sevdiklerizle vakit geçirmek için, kendinize zaman ayıracaksınız. Sanatsal yönünüzü geliştirmek istiyorsunuz. Sizi mutlu edecek her şeyi yapmak istiyorsunuz. Fakat son anda, karşınıza çıkan aksilikler yüzünden, kararınızdan vaz geçiyorsunuz. 
Rahatlayıp huzur duyacaksınız ve istediklerinizi yapacaksınız. 
Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
Ebeveynlerinizle fikir ayrıcalığı yaşamanız, sizde huzursuzluk yaratıyor. Güçlü öfke duygularına, kapılarak sizi sevenleri, kırıyorsunuz. Hep birlikte, uzlaşmaya varırsanız, aranızdaki sorunları çözeceksiniz. 
Hiç bir konuda kendi kendinize, yeni kararlar almayınız. Büyüklerinizle alacağınız kararlar, size doğru olanı yaptıracaktır. 
Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar:
Kardeşler, akrabalar ve komşular arsındaki, iletişim eksikliği gerginliklere neden oluyor. Ani öfke patlamaları, aradaki huzursuzluğu, güçlendiriyor. Bir taraftan uyum sağlamaya çalışıyorsunuz, bir taraftan öfke duyuyorsunuz. Ne istediğinize karar veremiyorsunuz. 
Aradaki huzursuzluğun bitmesi için, yakın dostlarınızdan birine, arabulucu olması için ricada bulunabilirsiniz. 
Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
Madddi konular ve kendi kazancınız hakkında, başkalarının eleştirilerine ve tepkilerine maruz kalıyorsunuz. Haksızca eleştirilere karşı, isyan edip olay çıkarmak istiyorsunuz. Büyük engeller ve aksiliklerle çarpışarak kendinize ait olanlara sahip çıkıyorsunuz. 
Bir taraftan paranıza sahip çıkmak istiyorsunuz, bir taraftan güzelliklere sahip olmak için paranızı tüketiyorsunuz. 
Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar:
Sevgi, aşk, iş ve sosyal konularda huzursuzluk yaşıyorsunuz. Maddi manevi vazgeçemedikleriniz, sizde huzursuzluk yaratmış. Huzursuzluğun verdiği sıkıntılar, size çok ağır geliyor. Bu ağırlıkların altında ezildiğinizi hissediyorsunuz. 
Tembel amaçsız ve kararsız oldunuz. Dengenize sahip çıkarsanız, kendi benliğinize kavuşur ve mücadelenizden galip çıkarsınız. İçsel huzurun sağladığı ruhsal denge; barışı, huzuru, ve uzlaşmayı ayağınıza getirecektir. 
Akrep ve yükseleni Akrep olanlar:
Kendi özel hislerinizle; sizi engeleyen, hayatınızı zorlaştıran gizli düşmanlarınızı öğreneceksiniz. Hisleriniz daha çok güçlenecek. Gizlileri, saklıları, hastalıkları, kapalı yerlerde yaşayanları, kendi hissi sırlı bilgilerinizle öğreneceksiniz. İçinizden bazı kişilere, bu bilgiler ağır gelebilir. 
Taşıyamayacağınız, gizli sırlarla ilgilenmeniz, ruhsal rahatsızlık yaratabilir. 
Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
Arkadaş toplantılarında, ümit etmediğiniz bazı arkadaşlarınızın düşmanlıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlar yüzünden maddi manevi kayıplar yaşamamak için, herkese güvenmemeyi öğreniniz. Ani gelen bir öfkeyle, kalabalık içindeyken kavga çıkarabilirsiniz. 
Şans oyunlarında para kaybı yaşamamak için, şimdilik bu hevesinizi erteleyin. Sabırlı, düşünceli ve daha anlayışlı davranmayı başarırsanız, olacak olan huzursuzluklarıda önlemiş olursunuz. 
Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
Geçmişte çektikleriniz, aklınıza geldi. Geleceğinizi güven altına almak istiyorsunuz. İçinizde bir çelişki, bir kararsızlık var. Aile büyükleriyle yaşadığınız huzursuzluk, iş hayatınızıda etkilemeye başladı. Yükselmek için gayret gösteriyorsunuz. 
Geçmişte yaşadığınız bir gizliliğin ortaya çıkmasıyle bu dileğiniz biraz daha engellenecek. 
Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
Beklenmeyen olaylar, gündelik hayatınızda yakınlarınızla olan ilişkilerinizde sorunlara neden oluyor. Sorunlarla çarpışamıyorsunuz. Sinirleriniz bozuldu. Öfke nöbetleri geçiriyorsunuz. Huzur arıyorsunuz. Ancak bu huzuru; kalbinizi, ruhunuzu, tamamıyle temizlerseniz bulacaksınız. 
Manevi inançlarınız artacak. Sevgi vereceksiniz, huzur alacaksınız. 
Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:
Hisleriniz duygularınız çok güçlü. İçinizden bazı kişiler, bu hislerinin daha çok güçlendiğini farketti. Bu kişilerde gizli, sırlı, derin, ilimleri araştırma arzusu uyandı. Hem korkuyorlar, hem de cesaretlenip sırların derinine inmek istiyorlar. Korku ve cesareti ayni anda hissediyorlar. 
Cesaretin galip gelmesiyle yenilenel ve güçlenen ruh, maddi manevi korkuları yenecektir. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.