Diyalog Gazetesi
2015-10-19 08:45:58

Ay’ı tanımak

19 Ekim 2015, 08:45

Terazi burcu ve yükseleni terazi olanlar
Siz doğduğunuzda ay terazi burcundaysa; sevimli, neşeli, güler yüzlü ve sempatiksiniz. Venus-Sanatsal yetenekleriniz, Tanrı vergisi. Romantik sanatlardan birini seçerseniz, paraya ve üne kavuşursunuz. Duygusal ve romantiksiniz. Aşka sevgiye lükse önem verirsiniz. Artistik bir görünüşünüz var. Yaşam tarzınızla, duygusal aşklarınızla kendinizden söz ettirirsiniz. Çocukluk, hayatınız mutlu geçmiş olabilir. 
Toplumda sevilen, aranan, ilgi çeken birisiniz. Sinema, sahne, güzel sanatlar ve hukuk alanında başarı gösterebilirsiniz. Ay terazi burcundan geçtiğinde; terazi burcu özellikleri güçlenir ve önem kazanır. Sevecenliğiniz, güzelliğiniz ve sanatsal yetenekleriniz artar. Sever ve sevilirsiniz. Kalbiniz boşsa, böyle günler âşık olacağınız kişiyle tanışırsınız. Sevgilinizle dargınsanız araya giren ortak dostlarınız sizi barıştırır.
Akrep burcu ve yükseleni akrep olanlar
Sevgili Akrepler; terazi burcu sizin 12. evinizdedir. Gizli aşklar, gizli ilimler, gizli araştırmalar, yasadışı ve tehlikeli olan her şey ilginizi çeker. Gizli olan her şeye, güçlü bir yeteneğiniz var. Hayatınızda, kimsenin bilmediği, görmediği bir gizlilik yaşıyorsunuz. Gizli aşk ilişkileri yaşar, yasal olmayan işlere kalkışırsınız. 
Gizlemeye çalıştığınız, hiçbir şey ortaya çıkmaz. Fakat sizi takip eden gizli düşmanlarınızın, düşmanlıkları yüzünden hayatınız tehlikeye girebilir. Yaptığınız gizli işler, daha sonraki yaşantınızda sizde korku ve endişe yaratır. Bu yüzden, kimsenin sizi tanımadığı bir yerde yaşantınızı sürdürmeyi düşünebilirsiniz. Ay her ay terazi burcundan geçer ve bu burçta iki buçuk gün kalır. Ay terazi burcundan geçtiğinde; gizliliklere gizli aşk ilişkilerine özlem duyarsınız ve özlemlerinizi gerçekleştirmek için planlar yapar ve bu planlarınızı gerçekleştirirsiniz. Gizli aşk ilişkileri yaşar ve yasal olmayan gizli ilişkilere kalkışabilirsiniz. Ayın, güneşin ışığını yansıttığını unutmayın. 12. ev gizliliklerle ilişkilidir ama Ay güneşten aldığı ışıkla gizlilikleri temsil eden 12. evinizdeki gizli ilişkileriniz ve gizli işleriniz ortaya çıkabilir.
Yay burcu ve yükseleni yay olanlar
Sevgili Yaylar. Güzel Terazi burcu sizin; arkadaşlarınızı, dileklerinizi, başarılarınızı, kontrol edemediğiniz olayları ve aşkınızın karşılığını temsil eden 11. ev alanınızdadır. Sanatsal yönünüzle, adil ve dürüst karakterinizle, sevecenliğinizle arkadaşlarınız tarafından seviliyorsunuz. Hayatta en çok istediğiniz ne ise; gerçek dostlar desteğiyle, isteklerinize kavuşursunuz. Yeteneklerinizle arkadaşlarınıza yardım eder ve onları mutlu edersiniz. Mesleğinizden kazandığınız parayı; Giyime, kuşama, parfüme harcarsınız. Doğduğunuz saat, Terazi burcuna düşen Ay dileklerinizi gerçekleştirir. Ayın gezegenlerle oluşturduğu güçlü bakış açıları; sizi emlak işlerinden sevindirir. 
Devlet işlerinde çalışan dostlar desteğiyle; devlet yetkilileri tarafından, kolaylık görürsünüz. Ay her Terazi burcundan geçer. Ay burcunuzdan geçtiğinde 11.evin temsil ettiği konularda bir hareketlilik başlar. Devletten destek bekleyenler, aldığınız haberlerle sevinirsiniz. İsteklerinize dileklerinize kavuşursunuz. Arkadaşlarınız arasında sevilir sayılır ve şans bulursunuz. Ay 11. evinizden geçtiğinde; aşkınız karşılık bulur. Aşk, evlat, dostlar gördüğünüz destek ve dileklerinizin gerçekleşmesiyle sevinirsiniz.
Oğlak burcu ve yükseleni oğlak olanlar
Sevgili Oğlaklar. Terazi burcu sizin 10. ev alanınızdadır. Siz doğduğunuzda Ay Terazi burcunda ise; inadınızın, ciddiyetinizin, sertliğinizin yerini, sevecenlik alır. Daha ılımlı daha anlayışlı olursunuz. Aşk konusundaki soğukluğun yerini, sevecenlik ve şefkat alır. Annenizle, fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Annenizin yaşam tarzını beğenmeyebilirsiniz. Fakat en büyük, maddi manevi desteği annenizden görürsünüz. 
Fotojeniksiniz. Kalıcı ve artistik bir güzelliğiniz var Yeteneğiniz varsa, sinema ve sahne sanatlarında, şöhret olabilirsiniz. Ay Terazi burcunun yöneticisi Venüsle iyi aspektler oluşturması, zengin bir evliliğe işaret eder. Karşı cinsle kolay anlaşırsınız. Kendi cinsinizden değil, karşı cinsten şans görürsünüz. Ay her ay Terazi burcundan geçer ve bu burçta 2.buçuk gün kalır. Ay terazi burcundan geçtiğinde; nişan yapabilir, nişanlıysanız evlilik kararı alabilirsiniz. Devletle ilgili beklentileriniz varsa beklentilerinize kavuşursunuz. Anne veya babanızdan destek görürsünüz. Mesleğinizde yükselmeniz için elinize şans gelir. Elinize gelen şansı değerlendirirseniz mesleğinizde yükselirsiniz.
Kova burcu ve yükseleni kova olanlar
Sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Doğduğunuzda Ay Terazi burcunda ise; doğal bir çekiciliğiniz, artistlik bir görüntünüz var. Bilimsel duygusal ve sezgisel güç sahibisiniz. Kimsenin bilmediği ve kimseye söylemediğiniz ruhsal ilimlere sahipsiniz. Vücut diliniz gelişmiş. Vücudunuzla, kaşınızla, gözünüzle devamlı iletişim içindesiniz. Organ seyirmesi, sizde çok güçlü. Maddi manevi ilimler ilgi alanınız. Gökyüzü ilimleri, metafizik ilgi alanınız. Bu konuları araştırmak için hiç bir masraftan çekinmezsiniz. Bilgilerinizi geliştirmek için; tanımadığınız bilmediğiniz ülkelere yolculuk yaparsınız. Öğrendiğiniz ilimleri başkalarına da öğretirsiniz. 
Yaban ülkelerde tanınırsınız ve sevgi saygı görürsünüz. Ay Terazi burcundan geçtiğinde; uzak ülkelere yabancı diyarlara semai ilimlere özlem duymaya başlarsınız. Böyle zamanlarda, çok istediğiniz ve olmadığı için üzüldüğünüz bir adağınız olur. Uzak yoldan misafiriniz gelir. Sizde böyle zamanlar yolculuk için planlar yapmaya başlarsınız. Böyle zamanlarda; eğitim hayatında veya yolculuklarda, tatillerde tanıştığınız biri hayatınıza girer.
Balık burcu ve yükseleni balık olanlar
Sevgili Balık’lar. Terazi burcu sizin haritanızda 8. ev dediğimiz Astrolojik evdedir. 8. ev derin sırlarla, cinsel hayatınızla, vergiler, miras ve yeniden doğuş ile ilgilidir. Ömrün sonu da bu evle ilgilidir. Siz doğduğunuzda Ay Terazi burcuna düşmüşse; güzelliklere sevgiye sanata önem verirsiniz. Gizli bilinmeyen sırlarla ilgilenirsiniz. Bu konularla ilgili, derin bilgi sahibi olabilirsiniz. **Gizli olan her şeyi seviyorsunuz. Medyumluk hassasiyetiniz çok güçlü gelişmiş. Gizlileri araştırırken ruhsal korkular hissediyorsunuz. Kendinizi güçlü hissederseniz, ruhsal güvenceye kavuşursunuz. Gizli ilimlerle, ruh ilmiyle ilişkili kazanç sağlayabilirsiniz. Size miras kalabilir. Herkesten gizlediğiniz maddi bir mal varlığınız olabilir. 
Başka biriyle beraberliği olan biriyle, gizli aşk ilişkileri yaşarsınız. Ay Terazi burcundan geçtiğinde; 8.ci ev temaları hayatınızda önem kazanmaya başlar. Gizli saklı işlere her zamankinden daha çok önem vermeye başlarsınız. Medyumluk yeteneğiniz böyle günler güçlenir. Sırlarla ilgilenmeye başlarsınız. Evlilik ve iş ortaklarınızdan, maddi kazanca kavuşursunuz. Boşanmışsanız, nafaka nedeniyle elinize para gelir.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.