Diyalog Gazetesi
2015-09-27 09:17:01

Terazi burcunda doğan Güneş’in burçlara etkileri

27 Eylül 2015, 09:17

Koç Burcu Ve Yükseleni Koç olanlar:
Dürüst, olduğunuz için, karşınızdakindende dürüstlük beklersiniz. Evlilik ve iş ortaklarınız, adil ve dürüstseler, beraberlikleriniz uzun süreli ve kalıcı olur. 
Mahkemelerden kazanç sağlarsınız. Haritanızda sert aspektler varsa; evlilik ve iş ortaklarınızdan, zarar görürsünüz. Mahkemelerde maddi manevi kayıplar yaşarsınız. 



Boğa Burcu ve Yükseleni Boğa olanlar:
Çiftçilik, hayvancılık, bahçe işleri, vakit geçirmek için severek yaptığınız hobilerinizdir. Severek yaptığınız bu işlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Emkak işlerinden, iyi bir gelir elde edme şansı doğacak. İş hayatında tanıştığınız birisiyle, ciddi bir beraberlik yaşayaçaksınız. Bu günlerde,İnsanlar ve hayvanlarla iletişiminiz güçlendi. 



İkizler ve Yükseleni İkizler olanlar:
Aşk konusunda kararsız olmanız, sizi iki aşk arasında bırakabilir. Hangisini seçeceğinize karar veremezsiniz. Seçim yapmanız gerektiğinde, size uygun olanı değil, güzel olanı seçersiniz. Bu seçim iyi bir seçim olmayabilir. Güzele duyulan aşk, mutsuzluk ve pişmanlık getirebilir. Artistlik yeteneklerinizi değerlendirmek için, elinize bir şans geliyor değerlendiriniz. 



Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:
Yengeç Burcu gençleri; eğitim veya başka bir nedenle uzak yerlere yerleşmeyi düşüneceksiniz. Yengeç burcunun orta yaşlı kişileri; kent dışında bir eve sahip olma şansı doğuyor. Elinize gelen şansı değerlendiriniz. Yabancı ülkede yaşayan Yengeç’ler; taşınmaz bir mala sahip olacaksınız. 
Aşık Yengeçler, sağlam bir ilişki istiyorsanız; sabırlı ve ciddi olmalısınız. 



 Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:
Sevgili Aslanlar. Üstün yeteneklerinizle, güvenilir kişiliğinizle, yakınlarınızın sevgisini kazanıyorsunuz. Kardeşleriniz yeğenleriniz ve yakın çevreniz, sizinle gurur duyuyorlar. Yakın çevrenizden ve yolculuklarda tanıştığınız biriyle, duygusal aşk ilişkileri yaşayabilirsiniz. Bu günlerde; sık sık kısa yolculuklar yapacak ve yakınlarınızı ziyaret ederek onları sevindireceksiniz. 



Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:
Kazanma yeteneğiniz güçlüdür. Para size, sanatsal yetenekler ve evlilik yoluylada gelebilir. İki yerden, geliriniz olması büyük ihtimal. Doğum haritanızda sert bakış açıları varsa; huvardaca bir yaşam yüzünden, maddi varlığınızı tüketebilirsiniz. Lüks arzusu yüzünden, nefsinize yenilip büyük yanlışlıklar yapabilirsiniz. 



Terazi ve Yükseleni Terazi olanlar:
Olanlar Sevgili Teraziler. Duygusal hassas ve romantiksiniz. Aşka sevgiye ve lükse önem verirsiniz. Kendinizi beğendirmek arzunuz, içgüdesel olarak ruhunuzdan gelir.Hemen farkedilen, artistik bir görünüşünüz var. Yaşam tarzınızla, duygusal aşklarınızla kendinizden söz ettirirsiniz. Sinema, sahne, güzel sanatlar ve hukuk alanında başarı gösterebilirsiniz. 



Akrep ve Yükseleni Akrep olanlar:
Sevgili Akrepler. Bu günlerde herşeyden şüphelenmeye başladınız. Haksızda deyilsiniz. Gizli düşmanlarınız olabilir. Sizde huzursuzluk yaratan, düşmanlarınızın düşmanlıkları yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz. Gizli işlerle uğraşanlar, gizli işleriniz, daha sonraki yaşantınızda sizde korku ve endişe yaratabilir. Bu yüzden kimsenin sizi tanımadığı bir yerde yaşantınızı sürdürmeyi düşünebilirsiniz. 



Yay ve Yükseleni Yay olanlar:
Mesleğinizde kazandığınız parayı bu günlerde; giyime, kuşama ve parfüme harcayacaksınız. Doğduğunuz saat, Terazi burcuna düşen Ay dileklerinizi gerçekleştirir. Ay’ın gezegenlerle oluşturdugu güçlü bakış açıları; sizi emlak işlerinden sevindirir. Devlet, işlerinde çalışan dostlar desteğiyle; devlet yetkililer tarafından, kolaylık göreceksiniz. 



Oğlak ve Yükseleni Oğlak olanlar:
Kadında olsanız erkekte olsanız,fotojeniksiniz Kalıcı ve artistik bir güzelliğiniz var. Yeteneğiniz varsa, sinema ve sahn sanatlarında, şöhret olabilirsiniz. Ay Terazi burcunun yöneticisi Venüs’le iyi aspektler oluşturuyorsa, zengin bir evliliğe işaret eder. Karşı cinsle kolay anlaşırsınız . Kendi cinsinizden değil, karşı cinsten şans görürsünüz. 



Kova ve Yükseleni Kova olanlar:
Sevgili Kovalar. Madddi manevi ilimlere meraklısınız. Gök yüzü ilimleri, metafizik ilgi alanınız. Bu konuları araştırmak için hiç bir masraftan çekinmezsiniz. Bilgilerinizi geliştirmek için; tanımadığınız bilmediğiniz ülkelere yolculuk yapmaktan çekinmezsiniz. Öğrendiğiniz ilimleri başkalarınada öğretirsiniz. Yabancı ülkelerde tanınırsınız ve sevgi saygı görürsünüz. 



Balık ve Yükseleni Balık olanlar:
Gizlileri araştırmak istersiniz. Gizlileri araştırırken ruhsal korkular hissedersiniz. Kendinizi güçlü hissederseniz, ruhsal güvenceye kavuşursunuz. Gizli ilimlerlede, kazanç sağlayabilirsiniz. Doğum anında; Ay’ın sekizinci ev dediğimiz Alana düşmesi, size miras kalabileceğine, işaret eder. Ayrıca eşinizden iş ortağınızdan ve hukuksal davalar sonucu elinize gelecek olan bir kazancada işaret edebilir. Ay’ın gizlilikleri temsil eden sekizinci evinizde olması; gizli bir mal varlığına ve başka biriyle beraberliği olan biriyle, gizli aşk ilişkileri yaşamaya işaret eder. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.