Diyalog Gazetesi
2015-10-18 09:52:33

Ay’ı tanımak

18 Ekim 2015, 09:52

Doğum haritanızda ay terazi burcuna düşmüş ise, ay terazi burcundan geçerken sizlere hissettirdiği etkiler:
Ay; duyguları, dişiliği, içgüdüleri, ruh hallerini, hassaslığı ve bilinci temsil eder. İç dünyanız ve hafızanızın kalitesi ay ile ilgilidir. Herkes güneş burcunu bilir, fakat ay burcunu herkes bilmez. Doğduğunuz, saat, gün ve tarihte gökyüzünde ayın bulunduğu burca, ay burcu derler. Doğum anında farklı burçlara düşen ay, aynı burçlarda olduğunuz kişilerle, sizi onlardan farklı kılar. 
Ay pasif bir enerjidir. Hangi burca girmiş ise o burcun doğasına bürünür. Ay burcunuz; dışarıya yansıtmadığınız duygularınız, hisleriniz ve iç dünyanızdır. Ay bir erkeğin haritasında, anneyi ve eşi temsil ederken, bir kadının haritasında, doğurganlığı ve hamileliği temsil eder. Ay burçları serisinde, sizlere Doğum anında Terazi burcuna düşen ayı ve ay, Terazi burcundan geçtiğinde size verdiği etkilerden bahsedeceğim.
Koç burcu ve yükseleni koç olanlar
Siz doğduğunuzda ay terazi burcunda ise; koçun hiddeti ve şiddeti yumuşar. Evliliğinizde ve beraberliklerinizde, sevgi ararsınız. İlişkileriniz, sevgiye dayalı. Asil, duygusal, romantik bir eş seçersiniz. Eşiniz size uyum gösterirse, evliliğiniz sağlam ve kalıcı olur. 
Anlayışlı, saygılı, sevecen adil ve asil olduğunuz için karşınızdakinden de; anlayış, sevgi, asalet, saygı ve dürürtlük beklersiniz. Her işinizde olduğu gibi, iş birliklerinde de, dürüst ve anlayışlısınız. Dürüst olduğunuz için, karşınızdakinden de dürüstlük beklersiniz. Evlilik ve iş ortaklarınız, adil ve dürüst iseler, beraberlikleriniz uzun süreli ve kalıcı olur. 
Mahkemelerden kazanç sağlarsınız. Haritanızda sert aspektler varsa; evlilik ve iş ortaklarınızdan, zarar görürsünüz. Mahkemelerde maddi manevi kayıplar yaşarsınız. Ay terazi burcundan geçtiğinde, sevilenlere düşkünlük artar. Hukuksal davalarınız varsa, bu dava sizin lehinize sonuçlanır. Haksızlığa uğramışsanız, adaletin doğru yargı gücüyle gerçekler ortaya çıkar haklı haksız anlaşılır ve adalet yerini bulur. Ay terazi burcundan geçtiğinde, düşmanlarından fayda görürsünüz ve aranızdaki düşmanlık sona erer.
Boğa burcu ve yükseleni boğa olanlar
Sevgili boğalar ve yüksel burcu boğa olanlar. Terazi burcu haritanızda; iş, saglık, hizmetler, sorumluluklar, yetenekleriniz ve ustalığınızla ilgili olan 6. ev alanınızdadır. Ay terazi burcundan geçtiğinde; rahatlık, huzur ve huzur istersiniz. İş verenseniz, işçilerinize; nazik saygılı ve kibar davranırsınız. İşçi iseniz, sevgi ve saygınızla, patronunuzun güvenini kazanırsınız. Tanrı vergisi, doğuştan gelen artistlik yetenekleriniz var. Bu yetenekleri meslek olarak uygularsanız, maddi varlığa kavuşursunuz. 
Çiftçilik, hayvancılık, bahçe işleri gibi şeyler vakit geçirmek için severek yaptığınız hobilerinizdir. Severek yaptığınız bu işlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Emlak işlerinden, iyi bir gelir elde edebilirsiniz. İş hayatında tanıştığınız birisiyle, ciddi bir beraberlik yaşarsınız. İnsanlar ve hayvanlarla iletişiminiz güçlü. Ay terazi burcundan geçtiğinde, iş hayatında tanıdığınız biriyle duygusal bir ilişki başlatırsınız. İşsizseniz aile büyüklerinin desteğiyle yeni bir işe başlarsınız.
İkizler burcu ve yükseleni ikizler olanlar
Sevgili ikizler terazi burcu doğum haritanızda 5. ev alanınızdadır. Doğduğunuzda ay terazi burcuna düşmüşse; Hassas, nazik, gücengen bir karakteriniz var. Zaman zaman kendinizi, mahsun hissedersiniz. Üzgün olduğunuzda, müzikle, güzel sanatlarla ilgilenerek üzüntünüzü unutursunuz. Genellikle bu üzüntüler; sevgi ve aşktan kaynaklanır. Sevgiye aşka duygusal ilişkilere önem verirsiniz. 
Aşk konusunda kararsız olmanız, sizi iki aşk arasında bırakabilir. Hangisini seçeceğinize karar veremezssiniz. Seçim yapmanız gerektiğinde, size uygun olanı değil, güzel olanı seçersiniz. Bu seçim iyi bir seçim olmayabilir. Güzele duyulan aşk, mutsuzluk ve pişmanlık getirebilir. Artistlik yetenekleri olan, yaşları birbirine yakın kız çocuklarınız olur. Ay terazi burcundan geçtiğinde; şansınız açılır. Süregelen bir ilişkiniz varsa, ilişkinizi yasallaştırma kararı alırsınız. Elinize beklemediğiniz bir para gelir. Artistlik yetenekleriniz artar. Güzel sanatlarla ilgili bir mesleğiniz varsa size teklifler gelir.Sevgiliniz ile dargınsanız aranız düzelir ve barışırsınız.
Yengeç burcu ve yükseleni yengeç olanlar
Sevgili yengeçler; terazi burcu sizin haritanızda 4. ev alanınızdadır. Geçmişinize, ebeveynlerinize ve maddi manevi varlıklarınıza değer verirsiniz. Varlıklı bir aileden, gelebilirsiniz. Ailenizden size maddi mal varlığı kalır, sevinirsiniz. Ev hayatını, aile hayatını seversiniz. Kadınsanız ve çalışmak zorundaysanız, evinizde geçerli olan bir meslek seçersiniz. Güzellik ve yemek işlerinde başarı gösterebilirsiniz. Orta yaştan sonra, maddi güvenceye kavuşursunuz. Yine orta yaşlarda, kent dışında bir eve sahip olur ve sevinirsiniz. 
Evinize, vatanınıza bağlısınız. İçinizden bazı kişiler, evlilik nedeniyle yabancı ülkeye yerleşirler. Yabancı ülkede, maddi mal varlığına kavuşurlar. Su gören bir yerde, büyük pencereli bir evde yaşama şansınız yüksek. Ay terazi burcundan geçtiğinde; kaybettiğiniz aile büyüklerinize özlem duymaya başlarsınız. Evinizde yakınlarını ağırlayıp mutlu bir ortam yaratırsınız. Ev almak isterseniz,evinizde değişiklik yapmak isterseniz elinize şans fırsatları gelir.
Aslan burcu ve yükseleni aslan olanlar
Sevgili aslanlar; terazi burcu sizin 3. evinizdedir. Haritanızdaki 3. ev alanı; günlük hayatınızı, yakınlarınızı, komşularınızı, yazılı ve sözlü diyaloğu, eğitiminizi ve yeteneklerinizi anlatır. Çok küçük yaşlarınızdayken, yakınlarınız sizde artistlik yetenekler olduğunu farketmişler Hiç bir eğitim almadan, müzik aletlerini ustalıkla kullanıyordunuz. Güzel bir sesiniz var. Müzik ve sanat yeteneğiniz güçlü .
Sevimli saygılı ve dürüstsünüz. Güzel, tatlı, ve ahenkli konuşuyorsunuz. Üstün yeteneklerinizle, güvenilir kişiliğinizle, yakınlarınızın sevgisini kazanıyorsunuz. Kardeşleriniz yeğenleriniz ve yakın çevreniz, sizinle gurur duyuyorlar. Yakın çevrenizden ve yolculuklarda tanıştığınız biriyle, duygusal aşk ilişkileri yaşayabilirsiniz. Kısa yolculukları ve aile ziyaretlerini seversiniz. Ay terazi burcundan her ay geçer ve bu burçta 2 buçuk gün kalır. Ay terazi burcundan geçtiğinde; eğitime, bilgilenmeye, akraba ziyaretlerine sözlü ve yazılı diyaloğa her zamankinden daha çok önem verirsiniz. Aşıksanız sevgilinizle mutlu olacağınız yolculuklar yaparsınız. Telefonlardan güzel haberler alır sevinirsiniz. Böyle zamanlarda komşulukta tanıdığınız veya akrabalarınızın tanıştırdığı biriyle duygusal bir ilişki başlatırsınız.
Başak burcu ve yükseleni başak olanlar
Sevgili başaklar; terazi burcu sizin 2. ev alanınızdadır. İki ev kazancınız, sahip olduğunuz mallar, parasal konular, kazançlarınız ve kayıplarınızla ilgilidir. Siz doğduğunuzda ay terazi burcuna düşmüşse, güzel olan her şeye sahip olmak istersiniz. İstediklerinizin pahalı olması umurunuzda değil. Zenginlik ve lüks, vazgeçemediğiniz şeyler. Para ve lüks uğruna, evlilik yapabilirsiniz. Artistlik yeteneklerinizi değerlendirirseniz, şöhrete ve paraya kavuşursunuz. Kazanma yeteneğiniz güçlüdür. Para size, sanatsal yetenekler ve evlilik yoluyla gelir. İki yerden, geliriniz olması büyük ihtimal. 
Doğu haritanızda sert bakış açıları varsa; hovardaca bir yaşam yüzünden, maddi varlığınızı tüketebilirsiniz. Lüks arzusu yüzünden, nefsinize yenilip büyük yanlışlıklar yapabilirsiniz. Ay terazi burcundan geçtiğinde; paradan, maldan sevinirsiniz. Geyime, kuşama, yemeğe içmeye düşüncesizce para harcarsınız. Kalıcı bir iş için bir yere para saklamışsanız; Ay terazi burcundan geçtiğinde bu parayı harcamaktan çekinmezsiniz. Güzel ve şık restoranlarda sevdiğinizle baş başa romantik anlar geçirmeyi planlarsınız ve bu planınızı gerçekleştirirsiniz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.