Diyalog Gazetesi
2015-01-03 09:35:06

Gelirler artacak

03 Ocak 2015, 09:35

İkizler Burcu Ağustos ayına kadar maddi yönden şanslı
Cazibeniz, çekiciliğiniz, cömertliğiniz artacak. Hayranlık kazanacaksınız. Kazandığınız hayranlık kendinize olan güveninizi daha çok artıracak. Maddi kazanç yeteneğiniz artacak. Daha akılcı ve daha kararlı olacaksınız. 
Taşınmaz bir maldan bir geliriniz olacak. İçinizden bazı kişiler ise, taşınmaz mala sahip olacak. 2015 yılının Ağustos ayına kadar maddi şanslarınız olacak. Önünüze çıkan fırsatları degerlendiriniz. Yakınlarınızla paylaşacağınız maddi mal varlığı gündeminize düşecek. İçinizden bazı kişiler, aile büyüklerinden taşınmaz bir mal varlığına sahip olacaklar.
Bu sene içinde; yakınlarınızdan, eğitimden, kısa yolcıluklardan sevineceksiniz. Sezgileriniz artacak. Zihniniz daha açık ve daha üretgen olacak. Öğrenciyseniz büyük bir başarı göstereceksiniz. Öğretmenseniz bilgilerinizi daha geniş bir topluma aktaracaksınız. Toplum tarafından saygınlığınız daha çok artacak.
Yazarsanız emeklerinizin karşılığını göreceksiniz. İçinizden bazı kişiler iç aydınlığa önem vermeye başlayacaklar ve bu kişiler dini amaclı ziyaret yerlerinde bulunacaklar. 
İlişkilerinizde daha çok sorgulayıcı olacaksınız. Uzun süredir var olan ilişkinizi yasallaştırmak kararı alacaksınız. İlişkiniz sağlam bir ilişki değil ve size hitap etmiyorsa ilişkinizi bitirme kararı alacaksınız.
Satürn’ün evlilik ve ortaklıkları temsil eden Yedinci ev alalına girmesiyle, sorumluluklarınızı ve mesuliyetlerinizi her zamankinden daha çok bileceksiniz. Yasal olmayan hiç birşeyle uğraşmayın. Kanuna ve yasalara göre davranın. Yasalara aykırı bir işe bulaşırsanız uzun süren hukuksal sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Anneniz kan rahatsızlığı ve romatizma hastalıkları yüzünden bir tedavi görebilir. Bir kardeşiniz trafikde hız yapmaya meraklı, onu uyarın. 
Yaşayabileceğiniz sıkıntılar
Evli olanlar bir erkek çocuğunuzun sağlık proplemleri sizi üzebilir. Hamile olanlar, kan proplemleri nedeniyle hamilelik sorunları yaşayabilirsiniz.
İkizler kadınları, kararsızlığınız nedeniyle çoğu zaman iki kişi arasında kalırsınız. Hangisini seçeceğinize karar veremezsiniz. Mart Nisan ve Mayıs ayları arasında olan zaman dilimi içinde eski sevgiliniz karşınıza çıkabilir. Eski aşkınız canlanabilir. Eski sevgilinizle bir araya gelebilirsiniz. Yanlızsanız Hayatınızda başka biri yoksa ikinci bir şanla eski ilişkinize başlayabilirsiniz. Fakat bu ilişkiniz uzun ömürlü bir ilişki olmayabilir. Yinede şansınızı deneyin. Yeni bir ilişkiniz varsa eski sevgilinizle hiç ilgilenmeyin. Yeni ilişkinizi tehlikeye atmayın. 2015 Mart ve Mayıs ayları arasında olan zaman dilimi içinde ayrılıkların, ihanetlerin yaşanacağı, kavuşmaların gerçekleşeceği bir zaman dilimi. Bu dönem eski sevgililer tekrar bir araya gelebilir. 
Cazibeniz, güzelliğiniz ve yakışıklılığınız artarken, cinsel duygularınızıda güçlendirecek. İlişkilerinize dikkat edin. Dikkatsizce gerçekleşen cinsel ilişkiler, tedavisi uzun süren cinsel hastalıklara neden olabilir. Rasgele ilişkilere atılmayın. Nisan ayında gezegenler stresli bakış açısı içinde olacaklar. Nisan ayına dikkat.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.