Diyalog Gazetesi
2015-01-05 09:38:05

Kazancınız artacak

05 Ocak 2015, 09:38

 Güçlü, gururlu ve karizmatik aslanlar güzel bir yıl size bekliyor





Güçlü, gururlu, karizmatik Aslanlar. Geçen yıldan beri düşündüğünüz ve gerçekleştirmek istediğiniz planlarınız var. İçinizden bazı kişiler bu planları gerçekleştirdi bazılarınız ise hala daha beklemekte.
Engellerle karşılaşmanız, sizde çekingenlik yarattı. Karşınıza çıkan engeller; üzülmenize ve asabi olmanıza neden oldu. Zaman zaman çevrenizden uzaklaştınız. Kendinizi güvensiz hissettiniz. İçinizden bazı kişiler; sıkıntılardan, tehlikelerden, engellerden manevi bir güçle korunduğunu hissediyorlar. Bu kişilerin rüyalarıda doğru çıkar. 
Hastalığı olanlar, hastalığınızdan kurtulacak ve sağlığınıza kavuşacaksınız. Hürriyeti kısıtlananlar, hürriyetinize kavuşacaksınız. Saygınlığınız, asaletiniz ve cesaretiniz artacak. Maddi manevi yaptığınız iyilikler size iç huzuru verecek.
Mesleği araştırmayla ilgili olanlar; ortaya çıkardığınız bilgilerle büyük bir başarı sağlayacaksınız. 2014 yılınıda yeni başlangıçlar yapanlar oldu. Tipini ve imajını değiştirenler oldu.
Şansınız hala devam ediyor
Yaptığınız yeniliklerle, hayranlık kazandınız. Hayata bakış açınız değişti. Şansınız hala daha devam ediyor. Uzak yollar, yabancı ülkeler sizleri düşündürecek ve bu düşüncelerinizi gerçekleştirmek isteyeceksiniz.
Hem maddi hem manevi kazançlarınız olacak. 2014 yılında yaptığınız işlerin mükafatını, 2015 yılında alacaksınız. Çabalarınızın ve emeklerinizin karşılığını göreceksiniz.
Büyük bir başarı sağlıyacaksınız. Yeteneklerinizin arttığını fakedeceksiniz. Politika, ticaret, turizim, eğitim, yazarlık, medyatik ve yasalarla ilgili bir mesleğiniz varsa başarı sizi bekliyor. Yaptığınız işlerle kendinizi gösterecek ve büyük bir başarı sağlayacaksınız. 
Disiplin yıldızı Satürn sizi; aşk, konularında disiplin edecek. Ne yapmak istediğinize kendinize güvenerek, karar vereceksiniz. Sıradan ilişkilere artık son vereceksiniz. Sağlam kalıcı ilişkilere, herzamankinden daha çok önem vereceksiniz. İleriye yönelik, köklü bir ilişki yaşayabilirsiniz. 
Yaşayabileceğiniz sıkıntılar
Sağlık ve iş konularından sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yasal olmayan işlerle ilgilenenler, gizli düşmanlarınızın düşmanlığı yüzünden tutuklanabilirsiniz.
Yabancılarla iş birliği yapmak isteyenler; birden bire herkese güvenmeyin. Hemen karar vermeyin. Hedeflerinize doğru ilerlerken, ne yapmak istediğinize iyi karar verin. Kimlerle çalışmak istediğinize emin olun.
Yanlış atılan bir adım, size başarısızlık verebilir. Maddi manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu sene içinde yönetim kabiliyetiniz, liderlik gücünüz artacak. Kendinize olan özgüveniniz, maddi manevi güç tutkusunuda baraberinde getirecek. Bu güzel meziyetleri dengeli bir şekilde kullanırsanız kazanacak olan sizsiniz.
Kendi gücünüze güvenip de olmayacak büyük hayallere kapılırsanız, maddi manevi kayıplar yaşarsınız. Aile büyüklerini daha sık ziyaret edin. Mart ve Mayıs ayları arasında olan zaman dilimi içinde; yakınlarınızla olan ilişkilerinizde daha saygılı, daha sevecen ve daha anlayışlı olun. Saldırganlıktan, asabiyetten, kavgadan uzak durun.
Trafikten, yollardan dikkatli olun. Öğrenciyseniz, arkadaşlarınız ve öğretmenlerinizle bir sorun yaşayabilirsiniz. Bir hapislik konusu , tedavisi uzun süren bir hastalık, iş sıkıntıları gündeminizi meşgul edebilir.
Hamile kalmak istiyorsanız, düşüklere ve tehlikeli hamileliklere karşı önceden önleminizi alın.


24 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS
ASLAN BURCU

İsmet Özgüren 
Güneş Onar
Derviş Ekşici
Göktürk Ötüken
Ahmet Uyar
Rıza Işık 
Özkan Yorgancıoğlu 
Savun Göksu
Kıvanç Uysal
Gürel Cantaş
Kandemir Berova
Kemal Altuncuoğlu
İbrahim Davran (sosyal medya fenomeni) 
Cemal Mert
Çetin Karaca 
Feriha Yiğittürk Nurluöz
Pelin Oksay 
Meltem Onurkan Samani 
Resmiye Canaltay Eroğlu 
Latif Akça 
Buğsem Şafak Serter
Ferhat Atik
Ayşe Güler
Kutgün Koçak
Akay Cemal 
Rana Sarro
Tahsin Ertuğruloğlu
Türel Özer Öksüzoğlu
Önal Aktolga
Teoman Turan
Ünal Akifler
İclal Kaya 
Ceyda Aydın
Hüseyin Işıksal
Mustafa Arabacıoğlu


Yarın: Başak Burcu
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.