Diyalog Gazetesi
2014-12-14 08:47:59

Satürn evlerde

14 Aralık 2014, 08:47

 KOÇ BURCU VE YÜKSELENİ KOÇ OLANLAR :
Satürn 10. evinizde olduğunda’ yükselmek için büyük bir mücadele verirsiniz. Önünüze çıkan engeller, mücadeleniz için size daha çok güç veriyor. Mücadele sizin için savaş demektir. Aklınıza koyduğunuzu zor da olsa güç de olsa mutlaka yaparsınız. Erkekseniz, kadınlarla sorunlar yaşarsınız. Yüksek bir mevkideyseniz, bir kadın yüzünden gözden düşebilirsiniz. Kadınsanız, anneniz toplumda tanınmış biridir. Annenizle gururu duyarsınız. Fakat bir neden yüzünden, annenizle soğukluk ve zorluk yaşayabilirsiniz. Toplum içinde, disiplininizle, otoritenizle, dürüstlüğünüzle tanınıyorsunuz.

 BOĞA BURCU VE YÜKSELENİ BOĞA OLANLAR :
Siz doğduğunuzda haritanızda Satürn 9 evinizdeyse, çok iyi bir öğretim görevlisi ve çok iyi bir yargıç olabilirsiniz. Öğretmenseniz, sert ve disiplinlisiniz. Öğrencilerinize, sert ve otoriter davranabilirsiniz. Yargıçsanız, sert ve acımasız bir yargıç olabilirsiniz. Yabancı dillere, yabancı kültürlere önem verirsiniz. Uzun yolculuklar yapmak, yabancı ülkelerde bulunmak sizleri mutlu eder. Haritanızda sert bakış açıları varsa; uzun yolculuklarda ve yabancı ülkelerde hastalanabilirsiniz. Kaza geçirebilirsiniz. Hırsızlar tarafından zarara uğrayabilirsiniz.

 İKİZLER BURCU VE YÜKSELENİ İKİZLER OLANLAR :
Doğduğunuzda Satürn 8. evinizdeyse; Öğrenmeye, araştırmaya çok meraklısınız. Fakat öğrenmek ve araştırmak istedikleriniz, gizli sırlı bilgiler. Geçmişte yaşamış, dedeler dayılar veya amcalardan biri derin, gizli sırlarla ilgilenmişlerdi. Sizde büyük bir olasılıkla, onlara çekmişsiniz. İçinizden bazı kişilerin, uyku ve uyanıklık arası ruhu başka bir aleme kayar. Rüya ve gerçeği karıştırırsınız. Böyle anlar gizli, sırlı, bilgiler alırsınız. Bilinmeyen gerçekler hakkında derin ilim sahibisiniz. Cinsel konularda, soğukluk ve zorluk yaşayabilirsiniz. Baş, göz veya kemik rahatsızlıkları birini çekersiniz. Cinsel organlardan rahatsızlık yaşarsınız. Yakınlarınızın birinden, size geçen bir maddiyatı, herkesten gizlersiniz.

 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELENİ YENGEÇ OLANLAR:
Satürn 7 evinizdeyse; evlilik ortaklık ve iş konularında, ciddi birisiniz. Eşinize, iş ortağınıza karşı, soğuk mesafeli ve eleştiricisiniz. Evliliği hayatınızı sürdürmek için, bir hayat garantisi olarak görüyorsunuz. Sizin için evlilik hayatınızı dengeleyen bir güç. İşinize, evliliğinizden daha çok önem veriyorsunuz. Bu da eşinizin size karşı soğukluğuna neden oluyor. Ancak, eşiniz sizi çok seviyorsa, sizi kazanmak için mücadele edecektir. Eşiniz evliliği bir meslek olarak görüyorsa, evlilik mesleğini başarıyla sürdürecektir. Sizi anlayan, sadık, sevecen bir eşiniz olursa, uzun ömürlü kalıcı bir evliliğiniz olur.

 ASLAN BURCU VE YÜKSELENİ ASLAN OLANLAR:
Siz doğduğunuzda, Satürn 6. evinize düşmüşse; işinize, sağlığınıza, önem verirsiniz. Ayaklarınızdan, belinizden, kulaklarınızdan rahatsızlık çekebilirsiniz. İçinizden bazı kişiler, kronik hastalıklar çekebilirler. İş hayatınızda, çalışkan ve disiplinlisiniz. Sert canlısınız. En zor şartlar altında çalışabilirsiniz. Devlet işlerinde çalışmayı, hayatınız için bir garanti görürsünüz. Matematik ve fen ilimleri size göre. Bu konularda, derin bilgi sahibi olabilirsiniz. Giyim kuşam konusunda, sizi ciddi gösteren, üniforma modeli kıyafetler tercih edersiniz. Çiftçiliği, ziraatı seviyorsunuz. Evcil hayvanlarla ilgilenmek, sizleri mutlu eder.

 BAŞAK BURCU VE YÜKSELENİ BAŞAK OLANLAR:
Doğduğunuzda Satürn 5 evinize düşmüşse; Aşk konularında; soğuk, mesafeli, bencil ve ciddi olabilirsiniz. Aşkta romantik değilsiniz. Sevgilinize karşı duygularınızı; gururunuz ve sahiplenici duygularınızla gösterirsiniz. Duygularınızı aşkınızı içinizde saklıyorsunuz. Yaş farkı olan kişilerle, aşk ilişkileri yaşarsınız. Çocuklarınıza karşı, sert ve otoriter olabilirsiniz. Çocuklarınıza, sevginizi gösteremiyorsunuz. Bir çocuğunuzun, bir konudan, üzüntüsünü çekersiniz. Hayatınızın ilerdeki yıllarında bir çocuğunuz daha olur. Bu çocuğunuzun sevgisiyle, teselli bulup sevinirsiniz.

 TERAZİ BURCU VE YÜKSELENİ TERAZİ OLANLAR :
Doğduğunuzda, Satürn 4. evinizdeyse; arazi ve gayri menkulle ilişkili konularda, alım satımda yetenek sahibisiniz. Elinizden çıkan malın yerine, daha iyisi gelir. Çok güçlü mal biriktirme yeteneğiniz var. Fakat yakınlarınız, bazen sizi engelliyorlar. Yaşlılık yıllarınız için endişe ediyorsunuz. Bu nedenle taşınmaz mal biriktirerek , ilerdeki hayatınızı garanti altına alıyorsunuz. Ebeveynlerinizle aranızda yaşanan zorluklar, onlarla aranızda soğukluğa neden oldu. Doğduğunuz yerde; zorluk ve sıkıntı yaşadınız. Küçük yaşlarınızdayken, üstünüze yığılan sorumluluklar, yaşınızdan erken olgunlaşmanıza neden oldu.

 AKREP BURCU VE YÜKSELENİ AKREP OLANLAR :
Doğduğunuzda Satürn 3. evinizdeyse; Yakınlarınızla yaşadığınız zorluklar ve sıkıntılar, onlara karşı soğukluk hissetmenize neden oldu. Yakınlarınıza, karşı sıcak duygular hissedemediniz. Onların yanındayken bile, kendinizi yanlız hissediniz. Öğrenme yeteneğiniz, zayıf olabilir. Öğrenmek istediklerinizi, kendi kendinize öğrenirsiniz. Kendi kendinin öğretmeni olan nadir kişilerdensiniz. Yakınlarınız, bu yeteneğinizin farkındadırlar.Üstün özellikleri olan bir insansınız. Başarıya ve manevi ödüllere önem veriyorsunuz. Başarmak için; bıkmadan, yılmadan, usanmadan büyük mücadeleler göstererek hakettiğiniz başarıya sahip oluyorsunuz.

 YAY BURCU VE YÜKSELENİ YAY OLANLAR :
Doğduğunuzda Satürn 2. ci evinizdeyse; Zorluklarla sahip olduğunuz, maddiyat kendi helaliniz. Paranız var ise, istediklerinizi alırsınız. Paranız yoksa, paranızı biriktirir ve istediklerinizi alırsınız. İçinizden kiminiz, doğuştan zengin. Kiminiz, doğuştan fakir. Kiminizde, kendi çabasıyla kazanç sağlıyor. Zenginde olsanız, fakirde olsanız, sizin için önemli olan maddi hayat garantisi. Maddi güç, sizin manevi gücünüzdür. Doğum haritanızda, sert bakış açıları varsa; dolandırıcı olabilirsiniz. Mal varlığınızı akılsızca, tüketebilirsiniz. Hovardaca bir yaşam sürdürerek, sahip olduğunuz maddiyatı bitirebilirsiniz.

 OĞLAK BURCU VE YÜKSELENİ OĞLAK OLANLAR :
Doğduğunuzda Burcunuzun yöneticisi Satürn burcunda ise, büyük bir ihtimalle, zor şartlar ve büyük zorluklarla büyüdünüz. Çocukluğunuzda, yokluklara ve zorluklara karşı, sabırlı olmayı öğrendiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı her an hatırlarsınız. Fırsatlar, kolaylıklar elinize gelmez. Kimseden destek görmezsiniz. Kendi şansınızı siz kendiniz yaratırsınız. Kendi kendinizi siz kendiniz yükseltirsiniz. Sabırla, azimle önünüze çıkan engelleri, yenersiniz. Zamanın geçmesiyle kazandığınız zamanın değerini iyi bilirsiniz. Aceleci değilsiniz. Her işinizi, zamana bırakırsınız.

 KOVA BURCU VE YÜKSELENİ KOVA OLANLAR :
Doğduğunuzda Satürn 12.ci evinize düşmüşse; Yanlız kaldığınız zamanlar en mutlu olduğunuz zamanlar. Kırılgan olmanız, sizi insanlardan uzaklaştırıyor. İnsanların iç yüzünü erken tanımanız, onlara karşı içinizde güvensizlik duygusu yaratıyor. Güçlü, derin hisleriniz var. Rüyalarınız doğru çıkar. Rüyalarınız; romantik duygusal konularda, meslek, eğitim, yolculuk konularında sizi bilgilendirir. Gizlileri, sırlıları, sizden gizlenen her şeyi, rüya aracılığı ile öğrenirsiniz. Büyük bir ihtimal anneniz; güçlü, derin gizli ilim sahibidir. Yaşlanınca, annenizin derin sırlı bilgileri, daha çok ortaya çıkar. Geçmişinizi araştırırsanız; ninelerinizden ve dedelerinizden bazı kişilerin derin ilim sahibi olduğunu öğrenirsiniz. Yaşınız ilerledikçe, sizinde bilgileriniz güçlenir.

 BALIK BURCU VE YÜKSELENİ BALIK OLANLAR :
Doğum anında Satürn 11. evinize düşmüşse; Arkadaşlarınıza, yaşlılara ve çaresizlere karşı içinizde koruyucu sahipleyici bir güc var. Fakat bazen değer verdiklerinize karşı Güçlü değilsiniz, güvendiğiniz dost bildiğiniz kişiler tarafından hayal kırıklığı yaşayabileceğinizi düşünerek araya mesafe korsunuz..Kedi kendinizeolan güveninizi kazanırsanız, güçlü bir irade yle her zorluğu yenebilirsiniz. Yavaş yavaş ve emin adımlarla, geleceğinize doğru ilerlerenizs . Dileklerinizi, siz kendiniz gerçekleştirirsiniz. Bir gurubun yöneticisi olabilirsiniz. Arkadaşlarınız sevgiden fazla, size saygı gösteriyorlar. Size büyük sadakat gösteren ve sizinle gurur duyan, dostlarınız var. Sizde onları sahipleniyor ve koruyorsunuz. Beklenmeyen olumsuz olayları, kontrol edecek güçtesiniz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.