Diyalog Gazetesi
2015-01-06 09:01:44

Sevenleri kırmayın

06 Ocak 2015, 09:01

 Başak Burcunda olanlar, 23 Aralık’tan itibaren şansınız ileri gitmeye başladı
Temiz, düzenli, disiplinli Başaklar. İçinizden çok az çabayla, isteklerini elde edenleriniz oldu. Yeni arkadaşlar tanıdınız arkadaşlarınızdan destek gördünüz. Arkadaşlarınıza destek oldunuz. Saygı gördünüz saygı gösterdiniz. Sevgi gösterdiniz sevgi buldunuz. Hisleriniz ve sezgileriniz güçlendi. 
2015 yılının Ağustos ayından sonra, hastalığı olanlar iyileşecek ve sağlığınıza kavuşacaksınız. Şefkat duygularınız, sevecenliğiniz ve yardım severliğiniz artacak.
Hayata bakış açınız daha gerçekci olacak. İradeli disiplinli ve gerçekci olmanız, hayallerinizi gerçeğe döndürecek. Ebeveyinleriniz maddiyatla ilgili bir konudan zorluk ve sıkıntılar yaşıyorlar. Hukuksal destekle, bu zorluklardan kurtulacaklar.
Yakınlarınızdan biri taşınmaz mala sahip olacak. Siz de sevineceksiniz. 2015 Ağustos ayından sonra, iç aydınlığa önem vereceksiniz. İlahi duygularınız artacak, kalbinizden, ruhunuzdan hikmet pınarları akacak. Maddi manevi acılardan kurtulacaksınız. Hastanız varsa iyileşecek. Özgürlüğü kısıtlanmış bir yakınınız varsa, özgürlüğüne kavuşacak.
Tıpbi mesleği olanlar, güzel sanatlarla ilgilelenler, araştırmacı, turizimci, şair ve yazar olanlar; mesleğinizde büyük bir başarı elde edeceksiniz. Yaptığınız işlerle kendinizi tanıtacaksınız. Sevgi ve saygı göreceksiniz. Maddi varlığa kavuşacaksınız . Aile büyüklerinize karşı sorumluluklarınız artacak. Onları daha çok koruyacak ve onların mesuliyetlerinizi üstünüze alacaksınız. Hayatınızın son yıllarını düşünerek, bazı yatırımlar yapmayı düşüneceksiniz. Önümüzdeki üç yıl içinde taşınmaz mala yatırım yapmak isteyeceksiniz. 
Şansınız, 2014’dün 23 Aralığında başladı. Ekili arazileriniz varsa onları işleterek kar elde edeceksiniz. Topraktan kazanacaksınız .Fakat dürüst olmak şartı ile.
Yaşayabileceğiniz sıkıntılar
Önem verdiğiniz sevdiklerinize karşı; daha saygılı, daha sevecen, ve daha anlayışlı olun. Sizi sevenleri kırıcı sözlerle yaralamayın.
Mart, Mayıs ayları arası olan zaman dilimi içinde, para sıkıntıları aile içi tartışmalar ve soğukluklar yaşayabilir trafikte sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Dikkatsizce harcamalarınız maddi zorluklar yaratabilir. Araba veya motorlu her hangi bir araç almak isterseniz, almak istediğiniz bir aracı dikkatli bir şekilde gözden geçiriniz. Güçlü cinsel arzular hissetmeniz, sizi tehlikeli ilişkilere itebilir. Evli olanlar; yalan yanlış haberler, iletişim bozukluğu ve etki altında kalmanız eşinizle aranızda soğukluk, zorluk ve hayal kırıklığına sebep olabilir. İçinizden bazı kişiler etki altında kalabilir ve evlilik dışı bir ilişki gerçekleştirebilirsiniz.
İlişkinin etkisiyle eşinize soğuk davranıp, sorunlar yaşatabilirsiniz. Bir evin içinde iki yabancıya dönüşebilirsiniz. Nisan ayında yine stresli bir dönem geçireceksiniz. Bu stresin nedeni yine sizsiniz. 
Ask konusunda biraz sıkıntılı bir dönem içine gireceksiniz. Sevgilisiyle ayrılacak olanlar olacağı gibi , eski sevgilisiyle yine bir araya gelecek olanlar olacak. Önceden yaşadığınız sorunlar yine tekrarlanabilir. Sorunlarla çarpışacağınıza sorunları kökden iyi bir şekilde çözeceksiniz.
Ailenizden gelen rahatsızlıklardan sıkıntı yaşayabilirsiniz.





Yarın:Terazi Burcu





Başak Burcu Ünlüleri

Oğuzhan Hasipoğlu
Faiz Sucuoğlu
Mete Özmerter
Ersin tatar
Destine Napoli
Ahmet Melih Karavelioğlu
Alev Şensoy
Süleyman Ergüçlü
Aysu Basri Akter
Attila Enver Etkin
Sultan Ünsal
Halil Talaykurt
Gülşen Kadri
Hüseyin Macit Yusuf
Erdinç Küçükhuncular
Hatice Handan Tokgöz
Yasemin Can
Emete Gözügüzelli
Mehmet Özcafer
Mehmet Davulcu
Caner Ilgar
Çağda Pehlivan
Yurdagül Atun
Hüseyin kaatlı
Hüsnü Feridun
Tülay Umut
İltaç Aslım
Alper Aligüllü
Ergün yahat
Meltem Adalı Zeybekoğlu
Serhat İncirli
Derviş Akter
Fatoş Ünal
Emine Sivri
Haslet Eroğlu
Mehmet Depreli
Kaptan Erbay
Raşit Pertev
Esra Gilanlıoğlu Tuver
Hasan İlkman
Birol Tatlıcıoğlu
Erdal Andız
Caner Yolga
Turhan Beydağlı
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.