Diyalog Gazetesi
2015-01-04 09:01:23

Yengeçler için maddi kazanç ve yatırım yılı

04 Ocak 2015, 09:01

2015’te yükseliş
2014 yılından sonra, hayatınızda maddi manevi yeni başlangıçlar yaptınız. Kendi yeteneğinizi keşfederek, kendi kendinizi yükselttiniz. Başkalarına destek olarak, onların da yükselmesine sebeb oldunuz. Hayat tarzını ve yaşamını değiştirenler oldu. 2015 yılında maddi yatırımlar yapma şansı elinize geçecek.
Aklınızı, beyninizi ve hislerinizi kullanarak, kazanma yeteneğinizi artıracaksınız. Kiminizin eline bol şans, kiminizin ise az miktarda maddi şanslar gelecek. Elinize gelen az miktardaki maddiyatı, çoğaltacak ve çok önemli maddi yatırımlar yapacaksınız. Bu sene içinde; İş hayatına, çalışarak kazanmaya, ciddi bir şekild önem vereceksiniz. Çok çalışacak ve çok yorulacaksınız. Çalışarak teçrübe ve mesuliyet sahibi olacaksınız.
Kendi kendinizi siz kendiniz yükselteceksiniz. Aileden kalma bir işiniz varsa bu işin başına geçeceksiniz. Kendi işinizin patron olacaksınız. Fakat dürüst olmak şartıyla. Elinize geçen maddi manevi varlıkların değerini bileceksiniz. Maddi ve manevi varlıklarınıza sahip çıkacaksınız.
Gösterişe önem verirseniz, dikkatsizce para harcarsanız, maddi manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. İçinizden bazı kişilerin, kardeşi veya yakın akrabalarından biri, huvardaca harcamalar yüzünden maddi kayıplar yaşayabilirler.
Bazı kişilerin ise, yakınları veya kardeşleri evlilik proplemi yaşayabilirler boşanma sınırına gelebilirler.
Önünüze çıkan şansları değerlendirirseniz, kalıcı ve mutlu olacağınız güzellikler kazanacaksınız. Elinize bol kazançlar geçecek. 
Yengeç kadınları bebek müjdesiyle sevineceksiniz. 2015 Ağustos ayından sonra kardeşlerinizle aranızda paylaşacagınız bir maddiyattan sevineceksiniz.
Yaşayabileceğiniz sıkıntılar
Yengeç burcu gençleri, ailenizle iletişim bozukluğu yaşayabilirsiniz. Olur olmaz yere sinirlenebilir, saygısızca ve küstahca konuşabilirsiniz. Yakınlarınızı kırabilirsiniz. Sonra da suçu onların üstüne atarak, arkanızı dönüp uzaklaşabilirsiniz.
Aşk, iş, mal ve evlilik konularından stres yaşayabilirsiniz. Ev içinde yangın ve kesici aletlerle yaralanmamaya karşı dikkatlı olun.
Dikkatsizlik sonucu sıcak sudan tehlike geçirebilirsiniz. Anne ve babanızdan baskı gördüğünüzü düşünerek, yaşadığınız evi terk edebilirsiniz.
Emeğinizin karşılığını hemen görmek istiyorsunuz. Sabredemiyor ve sinirleniyorsunuz. Herşeyi bir anda yapmak bitirmek istiyorsunuz. Sabretmeyi ve disiplini öğrenmelisiniz. Sevdiklerinize karşı soguk ve mesafelisiniz.
Yaş farkı olan biriyle aşk ilişkisi yaşamanız büyük ihtimal. Aile büyülerinizden bazı kişiler; unutkanlık, böbrek , rahatsızlığı ve soğuktan gelen hastalıklar yüzünden sıkıntı yaşayabilirler. Eğitim konusunda etki altında kalabilir, eğitiminizi erteleyebilirsiniz. İçinizden bazı kişiler çok sert çalışmak nedeniyle, sağlık sorunları yaşayabilirler.
Dizlerinize, bacaklarınıza, kulaklarınıza dikkat. Tedavisi uzun sürecek hastalıklar nedeniyle sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Yengeç burcu ünlüleri:
Mehmet Ali Talat
Esra Başay
Yasemin Çangar
Pınar Atman
Tözün Tunalı
Eşref Faiz
Coşkun Ulusoy
Keriman Zirfil
Ersan Dağlı
Benan Kürşat
Hasan Nihat Erduran
Ersen Sururi
Hasan karlıtaş
Ertuğrul Buğrahan
Kemal Mut
Ziya Emir
Demet Alkan
Pembe Vural
Önal Dorak
Erçin Çoban
Seniha Öztoprak
Sabahattin İsmail
Huriye hançerli
Nupelda Karabuğday
Fikriye Kont
Yargı Edizer
Remziye Seven
Çetin Uğural
Gökhan Gökberk
Dengiz Kürşat
Hasan Tosunoğlu
Özen kanatlı
Nilgün Ecvet orhon
Songül Savga
Sevil Emirzade
Evrim Hınçal
Yalçın Vehit
Zihni kalmaz
Saygun Çağıl
Mustafa Arabacıoğlu
Bertan Zaroğlu
Gamze Yücel
Soner Yetkili
Ayşen Demirağ
Caner Arca
Tekin Birinci
Erkan Dağlı 
Mustafa Durdu Özdeğirmenci
Kartal Harman
Fikret Dorman 
Güven Erkal
İrfan Gündüzler
İbrahim Alkan 
Deniz Altıntaş Mannaş
Şemi Bora
Sonay Adem
Hakan Yıldırım
Ufuk Çağa
Turan Büyükyılmaz
Sıdkiye Erkanlı
Serdar Denktaş
Ertaç Hazer
Ali Başman 
Hamide Topçu
Ülker Fahri





Yarın:Aslan Burcu
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.